Kinderen

Kinderboeken ontvangen via de post

Een pakket met kinderboeken ontvangen via de post is altijd leuk! Dit keer komt er een pakketje van Zapp4Kids, met boeken van Wickie de Viking en Maya de Bij. De boeken van Zapp4Kids zijn speciaal geselecteerd voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en bevatten altijd boeken van bekende televisie personages.

Zapp4Kids review | AllinMam.com

Wat voor kinderboeken?

In het door ons ontvangen pakket zitten 2 doe-boeken en 2 leesboeken (dit zijn dus eigenlijk 2 pakketten). Onze kids gaan meteen aan de slag met de doe-boeken en ’s avonds voor het slapen gaan komen de leesboeken tevoorschijn. Wel heel leuk nu Ole op school leert lezen, zo zit hij nu actief stukjes uit de leesboeken voor te lezen of leest hij mee. Of hij corrigeert mij als ik stiekem iets oversla, dan krijg ik vervolgens een “nee dat staat er niet!” naar mijn hoofd geslingerd :-) Ja het is vanaf nu wel oppassen!

Kinderboeken ontvangen via de post

Bij Zapp4Kids kun je voor een bepaalde periode (minimaal 3 maanden) thuis een boekenpakket met daarin 2 boeken ontvangen. Informatie over de kosten van de pakketten én het thema van de betreffende maand kun je vinden op de website van Zapp4Kids, maar we willen je alvast vertellen dat een eerste pakket kan worden aangevraagd voor slechts €4,95 ipv €11,95. Vervolgzendingen zijn al verkrijgbaar vanaf €9,95 per maand en na zendingen is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Onze kinderen beleven altijd veel plezier aan dit soort boeken, vooral als het boeken zijn van personages die momenteel veel op televisie te zien zijn. Maar niet alleen met op dit moment bekende personages, ook wanneer ze een tijd geleden op televisie voorbij zijn gekomen. En zeg nou zelf; handig toch als er elke maand iets nieuws op de deurmat valt?

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met Zapp4Kids
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button