Kinderfilms zomer 2017; wat draait er in de bioscoop?

Je denkt er misschien niet zo snel aan om in de zomer naar de bioscoop te gaan maar ook in de zomer zijn er van die dagen dat het buiten druilerig, somber en nat is. Heerlijk om dan met de kids in de bioscoopstoelen onderuit te zakken en met een flinke bak popcorn naar een leuke film te kijken.

Kinderfilms zomer 2017

Zoals elk jaar speelt Pathé ook nu weer in op de zomervakantie met de Pathé Kids Zomerbios. Er draaien komende weken 5 leuke kinderfilms in de Pathé en Cinemec bioscopen die te bekijken zijn tegen een speciaal tarief (bij een 3d voorstelling geldt een kleine toeslag). Naast het kijken naar films is er nog veel meer te doen. Er kan gekleurd worden en de kans is groot dat Pathé Charlie langs komt om kennis te maken met de kinderen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen door het maken van de leukste foto bij de filmwand.

Een overzicht met alle kinderfilms die komende maanden te zien zijn:

Verschrikkelijke Ikke 3 – vanaf 28 juni

De eens zo slechte Gru heeft een totaal nieuw leven, samen met zijn vrouw, kinderen en zijn Minions. Maar dan komt zijn tweelingbroer Dru tevoorschijn; een broer waarvan Gru niet eens wist dat hij bestond. Ze lijken op elkaar als twee druppels water, alleen heeft Dru een kop vol haar. Dru probeert Gru over te halen om nog 1x iets slechts te doen in zijn leven… gaat dat lukken? Na het kijken van Verschrikkelijke Ikke 3 ontvangen de kinderen een gave poster!

Cars 3 – vanaf 12 juli

Bliksem McQueen is nog steeds de held van de racebaan totdat er een nieuwe generatie racers opduikt die hem met de minste moeite voorbij racen. De carrière van McQueen lijkt voorbij. Maar de vrienden van McQueen en race technicus Cruz Ramirez laten het er niet bij zitten en zetten alles op alles om McQueen weer als snelste terug te krijgen op de racebaan. Na het kijken van Cars 3 ontvangen de kinderen een leuk cadeautje!

Bigfoot Junior – vanaf 26 juli

De 13-jarige Adam komt er na onderzoek achter dat zijn verdwenen vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Een groot bedrijf (HairCo) wil wetenschappelijke experimenten met hem uitvoeren en om dat te voorkomen verstopt Bigfoot zich al jaren lang in het bos. Nadat ze elkaar weer gevonden hebben proberen ze de verloren tijd in te halen en komt Adam er achter dat hij net als zijn vader beschikt over bijzondere krachten. HairCo zit ze echter op de hielen en Adam blijkt hen door de zoektocht naar zijn vader rechtstreeks naar zijn vader te hebben geleid… Bekijk hier de trailer!

kinderfilms zomer 2017; wat draait er in de bioscoop komende maanden? - AllinMam.com

Brandweerman Sam: UFO Alarm! – vanaf 26 juli

Oproer in de Piekepolder! Norbert Puk beweert een Ufo te hebben gezien en nu is iedereen in de ban van Ufo’s, en buitenaardse wezens. Er wordt wat afgezocht! Sara valt tijdens een zoektocht naar Ufo’s in een ravijn en breekt haar arm. Sam komt haar helpen, waarbij hij de achtervolging van een geheimzinnig wezen moet afkappen. Als iedereen weer thuis is gaat Sam aan de slag met alle verdachte aanwijzingen die hij tegenkomt. Wat is er toch allemaal aan de hand, zijn er echt buitenaardse wezens in de buurt?

De Emoji Film – vanaf 9 augustus

Stel je voor dat de Emoji’s in je telefoon tot leven komen en een heel eigen leven gaan leiden… waar jij geen weet van hebt! Zou je ook niet willen weten hoe het er dan aan toe gaat? In De Emoji Film wordt de geheime wereld van Emoji’s geopend en kunnen we een kijkje in Textopolis nemen. De Emoji’s reizen door al je apps op weg naar de ultieme bestemming: de Cloud. In Textopolis wonen alle Emoji’s en hier wachten ze op het moment dat ze door de telefoonhouder geselecteerd worden voor gebruik in een bericht. Elke Emoji heeft 1 gezichtsuitdrukking; met uitzondering van Gene. Hij wil dolgraag “normaal” worden net als alle anderen en gaat met behulp van zijn goede vrienden proberen dit te realiseren. Bekijk hier de trailer!

kinderfilms zomer 2017; wat draait er in de bioscoop komende maanden? - AllinMam.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button