Schoolkinderen

Koop de leukste kinderkleding met korting

De SALE spat weer alle winkels uit! Of je nou in de stad loopt, in een winkelcentrum of online de webwinkels langs gaat: overal zijn koopjes te scoren. Zelf vind ik dit altijd een heerlijke periode om nog zomer kinderkleding te kopen. Wanneer het lange tijd achter elkaar mooi weer is kom je vaak toch nog net een aantal korte broeken, rokjes of topjes te koop. Of kom je erachter dat het misschien toch wel handig is om net even wat extra zomerkleding mee te nemen op vakantie. Bij ons in de stad heb ik al het een en ander aan shirts voor mijn zoontje gekocht en nu is het tijd om de webwinkels nog even langs te gaan op zoek naar leuke kinderkleding met korting.

Online kinderkleding met korting kopen

Ik heb altijd wel een aantal favoriete webshops waar ik als eerste ga kijken als ik kleding voor de kinderen ga kopen en ook kom ik vaak bij bepaalde merken terecht. Eén van mijn favoriete merken is Moodstreet, een merk met stoere jongens- en meisjeskleding. Mijn zoon is gek op dieren dus (vooral wilde) dieren op zijn shirt vindt hij helemaal gaaf. Gecombineerd met een effen broek (jeans) of een sweat pants met subtiele print een leuk setje dus voor een dierenvriend!

Koop de leukste kinderkleding met korting - AllinMam.com

Jongens- en meisjeskleding met korting

Mijn dochter is echt een jurkjesmeisje, alhoewel ze de laatste tijd steeds vaker voor rokjes en ook wel korte broekjes kiest. Voor meisjes kun je zó veel kanten op met kleding en ook zo veel combineren. Die korte broekjes bijvoorbeeld vind ik met heel warm weer wel leuk, maar als het kouder is vind ik ze gewoon veel te kort. Met een legging eronder krijg je meteen een andere look. Zo begint ze ’s morgens vaak met een kort broekje, een legging, een shirt en een vestje. Haal ik haar ’s middags op uit school dan zijn alleen het shirt en de korte broek nog aan!

Ook lange jurken vindt ze deze zomer helemaal leuk. Met een vestje er over heen zijn jurken ook met wat kouder weer goed te dragen, ik vind ze onwijs leuk. Het is wel wat lastig in de speeltuin, dan zie ik dat ze de jurk altijd helemaal naar boven trekt zodat hij de lengte heeft van een rokje. Best slim eigenlijk!

Koop de leukste kinderkleding met korting - AllinMam.com

*Uitgelichte foto: AlohaHawaii  | Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button