Laat leuke kussens bedrukken

Kussens; ik ben er gek op. Op de bank, op bed, op de grond… Mijn kinderen lijken mijn liefde voor kussens over te nemen; ze slepen ze overal vandaan om er vervolgens hun hut mee te decoreren, om er “bergen” mee te maken en er op te klimmen. En vanaf te springen. Ruzie ontstaat regelmatig tijdens deze activiteiten; ze willen uiteraard altijd hetzelfde kussen.

Kussen in de tuin en op de boot

Niet alleen in huis maken kussens het gezellig, ook buiten in de tuin kun je een hoop leuke dingen doen met kussens. Zo hebben wij eens een bbq party gehouden in het park waarbij we allemaal op de grond zaten en lagen bovenop een grote hoop kussens die we hadden meegenomen. Of in de boot, je ziet ze wel eens voorbij varen in de zomer; sloepen vol met gekleurde kussens waar mensen tegenaan leunen terwijl ze genieten van lekkere hapjes en drankjes. Kussens maken het plaatje gewoon helemaal af.

Kussens bedrukken

Bij Bulbby.com kun je kussens met bedrukking bestellen, in alle kleuren van de regenboog en er is keuze uit vele standaard opdrukken in verschillende kleuren en/of eigen teksten. Superleuk (en handig :-) om elk kind een eigen kussen te geven maar natuurlijk ook gaaf om je huis mee te decoreren; in de bank, op bed, in de kinderkamer of voor in de zomer op de loungebank.

Gerelateerde artikelen

Back to top button