Kinderen

Lekker naar buiten met sportief buitenspeelgoed

buitenspeelgoed

Bijna ieder kind vindt het leuk: buiten spelen. Soms is het even zoeken naar waar nu precies mee gespeeld kan worden, want zijn er kinderen die al helemaal blij worden van steentjes zoeken, bloemetjes plukken of met lege flessen spelen, er zijn ook kinderen die toch iets van speelgoed nodig hebben om zich te vermaken.

Maar wat als je nou geen tuin hebt die groot genoeg is om eindeloos rondjes in te fietsen? Waar je geen plek hebt om een klimrek neer te zetten of een zwembad op te blazen in de zomer? Dan ga je op zoek naar buitenspeelgoed!

Sportief buitenspeelgoed

Eigenlijk zorgt al het buitenspeelgoed er al automatisch voor dat je kinderen niet meer stil zitten. En dat is fijn, helemaal in deze tijd van games, Ipads en Netflix kijken; hoe leuk dat ook is en waar zeker op zijn tijd ruimte voor moet zijn, het is ook belangrijk om lekker rond te rennen en te bewegen. Op internet zijn er genoeg sportartikelen te vinden waarmee je kinderen hun energie kwijt kunnen. Een aantal ideeën:

Basketbalstandaard

Ik zag hem laatst weer staan, een paar straten verder. In hoogte verstelbaar zodat ook kleinere kinderen er plezier van kunnen hebben.

Voetbal voor meisjes

Voetbal is alleen voor jongens? Nee hoor! Voor meisjes zijn superleuke, kleurige voetballen verkrijgbaar. En dat is fijn, in deze tijd waarin meer en meer meisjes op het steeds populairder wordende damesvoetbal gaan. Uiteraard zijn er ook leuke voetbaldoeltjes te koop; voor jongens én meisjes dus!

Beachbalset

Deze sets zijn niet alleen leuk voor op het strand! Ook in de tuin kan een fanatiek potje beachbal voor veel plezier zorgen.

Pionnen

Altijd leuk om in de berging te hebben staan, omdat je er zo veel verschillende spelletjes mee kunt doen. Denk aan oud Hollandse spelletjes waarbij je rennend met een ei op een lepel zigzaggend tussen de pionnen door moet rennen. Of probeer het geblinddoekt, nog spannender. Gegarandeerd veel lachen! Ook de pionnen kunnen natuurlijk goed als doeltjes dienen bij een potje hockey of voetbal; zoals ik al zei, ze zijn voor zoveel doeleinden te gebruiken!

SportX Boggia

Jeu de Boules maar dan net even iets anders! In plaats van met harde ballen wordt dit spel gespeeld met stoffen, gevulde zakjes. Een leuk compact spel wat je ook gemakkelijk mee neemt naar het strand of op vakantie.

Mini golf / croquet set

Té leuk voor de allerkleinsten onder ons; golf/croquet setjes met rijkelijk versierde poortjes waar de balletjes onderdoor geslagen moet worden.

Met welk buitenspeelgoed speelt jouw kind het liefst buiten, buiten de fiets, zandbak en glijbaan om?

*Dit is een gesponsorde post

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button