Mode

Let’s keep it comfy, draag loungewear!

Sinds 2020 heeft loungewear een flinke comeback gemaakt en dat is niet voor niets. Dankzij de ellenlange pandemie zijn we comfortabele kledij meer en meer gaan appreciëren want gingen we ergens naartoe? Nope! We bleven lekker in onze joggingbroek zitten. Niet alleen op straat, maar ook thuis kruipen we sneller in onze losse broeken en t-shirts. We werken nog steeds vaak thuis en dan spreekt het voor zich dat je iets comfortabelers wilt dragen. Want waarom zou je in godsnaam kiezen voor een strakke jeansbroek als je coole loungewear kunt dragen? Meer en meer merken zien dat deze trend niet weg gaat en springen op de hypetrein. Want gemakkelijke kledij hoeft niet saai te zijn, en dat hebben veel merken eindelijk door.

Ready? Set? Go

Je hoeft het zeker niet ver te zoeken, vooral nachthemden, huispakken voor dames en 2 piece setjes blijven toppers bij uitstek. Zoek je iets simpel om in te slapen, maar dat er ook nog eens tof uit ziet? Dames, dan zijn nachthemden helemaal iets voor je, maar ook een leuke top en shorts zijn enorm populair bij dames. 

Eerder naar iets op zoek waar je heel de dag in kan luieren, maar toch nog coolness uitstraalt? Loungewear it is. Niet alleen zit alles enorm gemakkelijk, maar hoef je ook niet na te denken wat je gaat aan te doen. Combineer het met een leuke sneaker eronder, wat funky accessoires en je bent helemaal klaar om te gaan.

Kleine wasjes, geen grote wasjes

Het fijne aan comfortabele kledij is dat het onderhoud zo makkelijk is. Kijk zeker eens naar het label aan de binnenkant. Nachthemdjes voor dames zijn bijna altijd gemaakt van 100% katoen. Wat betekent dat ze ook supermakkelijk zijn om te wassen, niet snel stuk gaan en duurzaam zijn. Niet alleen dat, de stof is ook enorm aangenaam, ademend en neemt goed vocht op tijdens warmere dagen. Als dat geen extra reden is om je een setje aan te schaffen!

Voor de dames die er iets luxueuzer willen uitzien kan je niet fout gaan met een velours setje. De glanzende stof straal elegantie uit en is bovenal lekker zacht. Perfect om er de boodschappen in te doen of een selfcare dagje in rond te brengen. Wist je trouwens dat je velours meestal niet hoeft te strijken? Laat die vervelende strijkplank en dat strijkijzer dus nog maar wat in de kast staan.

*Uitgelichte foto via Shutterstock

Back to top button