Beauty

Mindfulness arrangement bij Thermen Bussloo

Het is heerlijk om er af en toe even samen tussenuit te knijpen, gewoon even lekker een dagje weg. Eigenlijk plannen we elk jaar zo’n dagje in, meestal ook met een overnachting. Een favoriete plek voor zo’n dag is voor ons Thermen Bussloo, waar we ons dan lekker in de watten laten leggen, genieten van alle sauna’s en van het lekkere eten.

Thermen Bussloo

Wat ik zo fijn vind aan Thermen Bussloo? Eigenlijk verschillende dingen. Ik vind de ruimtes fijn, het is binnen allemaal niet té groot. De sauna’s zijn prettig en elk jaar hebben ze er wel weer iets nieuws. Waar ik ook enorm kan genieten is in het restaurant. Lekker een boek lezen bij de open haard en af en toe een drankje en iets lekkers bestellen bij het vriendelijke personeel. Vooral in de winter zit ik graag in de buurt van de open haarden.

In de zomer is het buiten perfect vertoeven in de grote tuin. Er is altijd wel een vrij bedje te vinden, ook al is het druk. De bediening is buiten net zo snel als binnen, je hoeft nooit lang te wachten.

Mindfulness arrangement Thermen Bussloo - AllinMam.com

In de tuin liggen een aantal buiten sauna’s, die allemaal een ander thema hebben. Zo is er o.a. een Finse sauna, een geyser sauna, een panorama sauna aan een meertje en een zoutkristalgrot.

Mindfulness arrangement bij Thermen Bussloo

Bij bijna elk bezoek maken we gebruik van een arrangement en dit keer gaan we voor het mindfulness arrangement. Wanneer we aankomen kunnen we meteen in het restaurant een kopje koffie/thee drinken, waar we een gebakje bij krijgen. Ik vind het altijd zo knus zitten bij de open haard dat ik best veel moeite moet doen om, wanneer we klaar zijn, richting de sauna’s te gaan. Niet dat ik dat niet lekker vind hoor :-) We doen een eerste rondje sauna’s, dobberen lekker in het zwembad en zitten een tijdje in het bubbelbad buiten. Het is best koud, heerlijk om dan in het hete water te zitten!

Lees ook: Thermen Bussloo, Hamam beleving

Mindfulness arrangement Thermen Bussloo - AllinMam.com

Onze mindfulness massages staan op dezelfde tijd ingepland dus dat is fijn. Als je samen komt lijken ze daar altijd rekening mee te houden en dat is wel prettig, anders ben je echt de hele dag op de klok aan het kijken.

De mindfulness massage is heerlijk. Maar eigenlijk vind ik elke massage heerlijk :-) Toch merk je wel degelijk verschil. Deze mindfulness massage is vooral gericht op het bevorderen van de bloedsomloop, het activeren van het lymfevatenstelsel en het zenuwstelsel. Het is erg ontspannend en de “au!” momenten die je hebt bij diverse andere soorten massages komen hier niet voor. Je doezelt langzaam weg eigenlijk, zo ontspannend voelt het.

De 65 minuten zijn helaas snel voorbij en we drinken weer iets om een beetje bij te komen. We mogen een uurtje niet in de sauna na deze massage en dat komt goed uit; nu kunnen we meteen lunchen. In het arrangement is het lunch buffet inbegrepen, voor een meerprijs van 10 euro kun je ook kiezen voor het diner buffet in plaats van het lunch buffet. De hele middag wisselen we saunabezoek, zwemmen en relaxen bij de open haard af. ’s Avonds dineren we ook hier in het restaurant, zodat we de avonduren in de sauna ook mee kunnen pakken. Het is meestal lekker rustig ’s avonds en alles is heel sfeervol verlicht, zowel binnen als buiten.

Lees ook: Luxe behandeling met Babor producten

Mindfulness arrangement Thermen Bussloo - AllinMam.com

Uiteindelijk komt er, veel te snel, alweer een einde aan deze fijne dag in Thermen Bussloo. Na 4 jaar op een rij zijn we het hier nog steeds niet zat! Dit is wel het eerste jaar dat we niet blijven overnachten in het hotel van Thermen Bussloo; we slapen in een hotel iets verderop. Morgen op ons gemak weer richting huis, waarschijnlijk nog steeds een beetje rozig!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Thermen Bussloo

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button