Lifestyle

O nee, Netflix doet het niet meer!

Netflix doet het niet! | AllinMam.com

Tja, de titel hierboven geeft al aan wat het probleem is. Een ramp voltrekt zich wanneer onze kindjes lief samen op de bank zitten en kijken naar Netflix filmpjes, iets wat elke dag mag wanneer ik aan het koken ben. Ik ben klaar met de ovenschotel die ik heb gemaakt, deze staat nu in de oven en aan het eiland tik ik op de laptop verder aan een verhaal. De wasmachine draait onder het eiland op volle toeren en de wasdroger ernaast zorgt dat het eiland comfortabel warm aanvoelt.

PATS! Stilte. Donker. “O nee!!!!! Mam! Netflix doet het niet meer!” Er klinkt een stemmetje in de verte, vanuit het donker. Waar zaten ze ook alweer? Oja, op de bank in de woonkamer. Ik zie niets, het is pikkedonker. “Nou moe mam, hij doet niets meer!” Ik loop in de richting van de bank, voel waar de kast staat zodat ik me kan vasthouden en ik niet over alle bende op de grond struikel. Ah, ik zie een beteuterd gezichtje in het licht van de Ipad, op dit moment waarschijnlijk het enige apparaat in huis dat het nog doet. Maar ja, met alleen een Ipad die aan staat kom je er niet, ze willen Netflix. “De stroom is uitgevallen Ole, niets doet het meer.” “Maar mam, de Ipad doet het toch! Waarom doet Netflix het niet meer?” Ik probeer uit te leggen dat Netflix het alleen doet als de WiFi het doet en die doet het nu niet want de stroom is er af. “Dan doe je toch het knopje aan mam!” Sure Ole. Ik zal het knopje aan doen.

Ik loop terug naar de keuken. Shoot, de ovenschotel. En oooooo nee!!!! Had ik al op ctrl+s geklikt tijdens het half uur dat ik aan het typen was? Waarom werk ik dan ook op een laptop die het alleen nog maar doet wanneer hij aan het stroom ligt?? Ik probeer of hij toch een minuutje aan wil op de accu. Helaas. Ah shit, die was in de wasmachine. En in de droger. “Mam, heb je het knopje van de stroom al aan gedaan?” klinkt het weer uit de kamer. “Ja, dan moet je gewoon even naar het knopje lopen en ping, aan doen, zo makkelijk is dat he Ole” hoor ik Madee bijdehand kletsen. Ik kijk op mijn mobiel of er stroomstoring in de buurt is, ik denk het wel want buiten is het ook donker. Ja dus.

Ik wacht geduldig tot de stroom weer aan gaat. Ondertussen steek ik wat kaarsjes aan, probeer ik het eten te redden en haal ik de verkreukelde, nog natte was uit de wasdroger. Ik probeer op mijn telefoon in notities het verhaal op te rakelen wat ik zojuist heb zitten typen want als ik tot vanavond wacht ben ik helemaal alles kwijt. Maar dat doet er allemaal niet toe volgens de kids. Dat we het eten weg kunnen gooien als we nog lang zonder stroom zitten geeft niet. Dan halen we toch patat. En die was, ach, die droogt toch wel. Dat verhaal? Dan verzin je toch iets nieuws. Netflix doet het niet. Dat is pas erg.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button