Recepten

Broodje Carpaccio recept met truffelmayonaise

Ik ben gek op carpaccio! Echt, je kunt me er voor wakker maken. Maar dan niet voor de carpaccio alleen, wel met een paar lekkere toppings uiteraard. Zo vind ik het heerlijk met een pesto dressing en een mixje van pompoenpitten, pijnboompitten en zonnebloempitten maar ook met tomaten tapenade vind ik het erg lekker.

Lees ook: carpaccio in een glaasje

Carpaccio recept met truffelmayonaise

Waar ik al een tijdje naar op zoek ben is een lekkere truffelmayonaise, want dat in combinatie met carpaccio is ook een toppertje. En laat nou net in de Foodybox die ik laatst kreeg zo’n potje truffelmayonaise zitten! Nu we al een paar keer truffelolie in huis hebben gehad waar de truffel ver te zoeken was ben ik eerst een beetje sceptisch maar deze truffelmayonaise is echt onwijs lekker. Graag deel ik dus mijn carpaccio recept met jullie wat heerlijk is op een broodje maar natuurlijk ook goed te maken is zonder brood als salade.

Broodje carpaccio recept | AllinMam.com

Ingrediënten voor broodje carpaccio met truffelmayonaise

  • 1 AH speltbroodje (afbak)
  • 1/2 eetlepel truffelmayonaise
  • 4 plakken carpaccio
  • snufje zeezout
  • 1 eetlepel oude kaassnippers (Old Amsterdam)
  • 1/2 eetlepel pijnboompitten
  • een handvol rucolamelange

Bereidingswijze

Bak het broodje af volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster de pijnboompitten. Doe de truffelmayonaise in een kommetje en doe er een paar druppels melk bij om het iets dunner te maken. Snij het broodje doormidden als het afgebakken is. Smeer de 2 delen in met de truffemayonaise, zorg dat je een beetje over houdt. Leg de rucola(melange) op de onderste helft, daar bovenop de carpaccio. Strooi er een klein beetje zeezout overheen. Doe de overgebleven truffelmayonaise er bovenop en strooi als laatst de kaassnippers en pijnboompitten er overheen. Bovenkant van broodje er bovenop en klaar is kees.

Van Ton Mayonaise truffel 160 gram

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:18

Carpaccio – 77 flinterdunne heerlijkheden

Verkrijgbaar bij

bol.com (€18,99)
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:19

Extreem beleggen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,54)
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:18

Verkrijgbaar bij

bol.com
vitadvice.nl (€5,13)
superfoodstore.nl (€4,99)
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:18

Verkrijgbaar bij

bol.com (€11,54)
proxis.com (€14,09)
Laatst bijgewerkt: 17 juli 2024 - 23:18
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button