Boeken

On a Roadtrip met Sunny Cars + winactie

Dat roadtrippen hot is heb je laatst kunnen lezen in het artikel dat we plaatsten naar aanleiding van het trendonderzoek van Sunny Cars. Steeds meer mensen maken een roadtrip door (veelal Zuid) Europese landen met eigen auto of met een huurauto. Om je een handje te helpen bij het vinden van scenic routes en mooie plekjes heeft Sunny Cars samen met uitgever Mo’Media het boek On a Roadtrip uitgebracht.

Op zoek naar de mooiste plekjes

Dat het soms best lastig kan zijn om op mooie plekjes te komen zal iedereen kunnen beamen. Vooral wanneer je niet heel veel tijd hebt om van alles te ontdekken kun je zomaar het gevoel hebben dat je het een en ander mist. Daar springen Sunny Cars en Mo’Media op in met 6 autoroutes door populaire roadtriplanden. In het boek vind je routes terug door Spanje, Kreta, Portugal, Sicilië, Frankrijk en Kroatië. En dat laatste kwam goed van pas, aangezien ik enige tijd na het ontvangen van het boek naar Kroatië vertrok!

On a roadtrip door 6 populaire Zuid Europese landen met Sunny Cars - AllinMam.com

On a Roadtrip met Sunny Cars

In het boek worden de routes in etappes beschreven. Zo is het ook goed te doen om bepaalde stukken van de autoroutes af te leggen in plaats van meteen helemaal. Je kunt er gemakkelijk het adres van dat leuke restaurantje uit halen, die etappe langs rotsachtige kusten of dat ene mooie uitkijkpunt bovenop een heuvel. Plekken waar je anders zo voorbij zou rijden of sterker nog, je zou er misschien niet eens in de buurt komen! In Kroatië hebben wij dan ook verschillende keren het boek erbij gepakt om leuke adresjes op te zoeken en om net even die andere weg in te slaan vanaf de doorgaande route. Heerlijk om mooie afgelegen plekjes te ontdekken buiten de gebaande paden :-)

Met korting op pad met Sunny Cars

Het boek leest gemakkelijk, de tekst is opgedeeld in losse stukken. Er zijn handige kaarten toegevoegd en het boek staat vol met prachtige foto’s. Achterin het boek vind je een kortingscode waarmee je de aankoopprijs van het boek retour ontvangt wanneer je vóór 30 november 2018 een auto huurt bij Sunny Cars.

On a roadtrip door 6 populaire Zuid Europese landen met Sunny Cars - AllinMam.com

Win een exemplaar van On a Roadtrip

Wij zijn enthousiast over dit leuke boek en vinden het gaaf dat we 3 mensen blij kunnen maken met een exemplaar van On a Roadtrip. Laat onder de Facebook post over deze winactie een reactie achter waarin je aangeeft door welke van de 6 landen jij het liefst een roadtrip zou maken. Wie weet komt het boek binnenkort jouw kant op! Je kunt meedoen t/m 22 juli. Op 23 juli maken we de winnaars bekend :-)

Winnaars bekend

De winnaars zijn bekend! De 3 personen die zich kunnen voorbereiden op 1 van de toffe roadtrips uit On a Roadtrip zijn: Maartje van den Bosch, Elise Zoeteweij en Carien Hoeks.

[bol_product_links block_id=”bol_5b4748948922c_selected-products” products=”9200000089555861″ name=”sunny cars” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button