Boeken

On a Roadtrip met Sunny Cars

Dat roadtrippen hot is heb je laatst kunnen lezen in het artikel dat we plaatsten naar aanleiding van het trendonderzoek van Sunny Cars. Steeds meer mensen maken een roadtrip door (veelal Zuid) Europese landen met eigen auto of met een huurauto. Om je een handje te helpen bij het vinden van scenic routes en mooie plekjes heeft Sunny Cars samen met uitgever Mo’Media het boek On a Roadtrip uitgebracht.

Op zoek naar de mooiste plekjes

Dat het soms best lastig kan zijn om op mooie plekjes te komen zal iedereen kunnen beamen. Vooral wanneer je niet heel veel tijd hebt om van alles te ontdekken kun je zomaar het gevoel hebben dat je het een en ander mist. Daar springen Sunny Cars en Mo’Media op in met 6 autoroutes door populaire roadtriplanden. In het boek vind je routes terug door Spanje, Kreta, Portugal, Sicilië, Frankrijk en Kroatië. En dat laatste kwam goed van pas, aangezien ik enige tijd na het ontvangen van het boek naar Kroatië vertrok!

On a roadtrip door 6 populaire Zuid Europese landen met Sunny Cars - AllinMam.com

On a Roadtrip met Sunny Cars

In het boek worden de routes in etappes beschreven. Zo is het ook goed te doen om bepaalde stukken van de autoroutes af te leggen in plaats van meteen helemaal. Je kunt er gemakkelijk het adres van dat leuke restaurantje uit halen, die etappe langs rotsachtige kusten of dat ene mooie uitkijkpunt bovenop een heuvel. Plekken waar je anders zo voorbij zou rijden of sterker nog, je zou er misschien niet eens in de buurt komen! In Kroatië hebben wij dan ook verschillende keren het boek erbij gepakt om leuke adresjes op te zoeken en om net even die andere weg in te slaan vanaf de doorgaande route. Heerlijk om mooie afgelegen plekjes te ontdekken buiten de gebaande paden :-)

On a roadtrip door 6 populaire Zuid Europese landen met Sunny Cars - AllinMam.com
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button