Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Het aftellen naar de jaarlijks terugkerende show van Disney On Ice is begonnen! Dit jaar strijkt het kleurrijke Disney gezelschap neer in de steden Rotterdam en Utrecht. Kinderen kunnen samen met hun ouders weer genieten van nieuwe avonturen op het ijs.

Elk jaar weer iets nieuws bij Disney On Ice

Ieder jaar is het weer een verrassing welke vrienden Mickey, Minnie, Donald en Goofy meenemen. Zo kwamen vorig jaar de mannen van Toy Story mee en maakten de auto’s van cars het ijs onveilig. Ook de Kleine Zeemeermin ontbrak vorig jaar niet, tot vreugde van mijn dochter. Heel benieuwd zijn we naar de show van dit jaar, die we half december in Rotterdam gaan bekijken.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice - AllinMam.com

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten! Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 18,= Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice - AllinMam.com

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice - AllinMam.com

Over Feld Entertainment

Feld Entertainment® is, met jaarlijks 30 miljoen bezoekers, wereldwijd leider op het gebied van de productie en presentatie van rondreizende liveshows voor de hele familie. De producties van Feld Entertainment, waaronder Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live!, Sesame Street Live! en Marvel Universe LIVE!, zijn in meer dan 75 landen op 6 continenten te zien. Kijk voor meer informatie over Feld Entertainment op Feldentertainment.nl.

*Foto’s: ©Disney/©Feld Entertainment

Gerelateerde artikelen

Back to top button