Kinderen

Funko Pop vinyl figuren, nieuwe rage

frozen vinyl figuren Elsa en Kristof | AllinMam.com

Ze hebben wel een groot hoofd” was de eerste reactie van Madee toen ze het doosje openmaakte waar Elsa uit tevoorschijn kwam. Maar dat maakt deze Funko Pop vinyl figuren nou juist zo leuk en hiermee onderscheiden ze zich van andere pop-achtigen! We kregen van online entertainment retailer Zavvi.nl 2 van deze grappige Pop vinyl figuurtjes toegestuurd en ook bij ons blijkt het meteen een ware hit.

frozen vinyl figuren Elsa en Kristof | AllinMam.com

De Pop vinyl figuren zijn niet alleen verkrijgbaar in figuren uit de film Frozen, je vindt talloze personages uit allerlei series en films. Star Wars, Marvel, Disney en DC Comics zijn al een aantal bekende namen maar er zijn zelfs Pop vinyl figuren uit een veel verder verleden in het assortiment te vinden, denk aan X Files en bijvoorbeeld The Matrix. Je kunt het zo gek niet bedenken! Aangezien wij nog helemaal in de kleintjes zitten hebben we het hier over de Pop vinyl figuren van Disney :-)

frozen vinyl figuren Elsa en Kristof | AllinMam.com

Naast Elsa en Kristoff hebben ook Anna, Olaf en Sven een eigen vinyl figuur gekregen. De figuren zijn ongeveer 10 cm groot en zitten stevig in elkaar. Elsa en Kristoff zijn bij ons al meegeweest op kampeertrip en ik kan je vertellen dat er niet altijd heel voorzichtig mee is omgegaan, helemaal niet toen ze moesten “figureren” in een spel met vliegend-technisch-Lego wat gespeeld werd met een kampeervriendje! Maar ze doorstaan tot nu toe alles, ook op gebied van krassen, butsjes en deukjes; niets te zien.

frozen vinyl figuren Elsa en Kristof | AllinMam.com

De maat Pop vinyl figuur die wij toegestuurd hebben gekregen is verkrijgbaar voor €15,85. Er zijn ook andere maten, groter, kleiner of in sleutelhanger-versie. Ben je benieuwd? Neem een kijkje op de website van Zavvi.nl en krijg 10% korting op je eerste bestelling.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button