Overleeft de smartphone van jouw kind de feestdagen?

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent voor veel gezinnen een dure tijd. Er moeten immers cadeautjes worden gekocht en natuurlijk wordt er ook veel geld uitgegeven aan eten, drinken en de decoratie van het huis. Daarbij komen er met de feestdagen ook nogal eens extra vervelende kosten kijken. Hoe leuk de feestdagen namelijk zijn; er gebeurt meestal wel een ongelukje. Uit een onderzoek dat pas is gepubliceerd blijkt zelfs dat er tijdens vakanties behoorlijk veel smartphones sneuvelen. De kans is namelijk groter dat de smartphone van je kind thuis kapot gaat dan dat het buitenshuis gebeurt.

Beschadiging van smartphone

Steeds meer kinderen hebben de laatste jaren zelf de beschikking gekregen over een smartphone. In veel gevallen zijn daar uitstekende redenen voor. Wanneer je kind bijvoorbeeld een eindje naar school moet lopen of fietsen, is het wel zo veilig dat hij of zij beschikt over een smartphone. Met kinderen is de kans echter ook groter dat de smartphone beschadigd raakt. Dat kan uiteraard op veel verschillende manieren. Vaak gaat een smartphone kapot doordat je kind deze simpelweg laat vallen. Er kan daardoor een scheur in het scherm komen en deze wordt daarna alleen maar groter en groter. Je hoeft echter niet direct een nieuwe telefoon te kopen. Je kunt namelijk terecht bij Phonedokter.nl. Voor je Samsung smartphone reparatie bij Phonedokter bezoek je gewoon even de website en je ziet direct of er een mogelijkheid is om in jouw omgeving je telefoon te laten repareren.

Feestdagen overleefd?

Je weet natuurlijk nooit vooraf antwoord op de vraag of de smartphone van jouw kind deze kerstvakantie gaat overleven. Je kind kan de smartphone niet alleen laten vallen; ook het morsen van vloeistoffen en het pletten door middel van andere voorwerpen komt regelmatig voor. Wanneer je zo gelukkig bent om de feestdagen te overleven samen met je kind en zijn of haar smartphone, is het verstandig om Phonedokter wel in je achterhoofd te houden. Ook na de feestdagen blijft de kans bestaan dat de smartphone van je kind kapot gaat!

Overleeft de smartphone van jouw kind de feestdagen? | AllinMam.com

*Dit is een gesponsorde blogpost

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button