Kinderen

Creatief met SOXS sokken uit de webshop EerlijkeKleertjes.nl + giveaway

Tekenen op sokken

Hoe leuk? Sokken waar je zelf een anti-slip tekst op kunt aanbrengen! Het kan met de sokken van SOXS.co. Nu ben ik geen kunstenaar maar zelfs als je geen ontzettende creatieveling bent is tekenen op sokken leuk. Wel een beetje spannend, want het moet natuurlijk in 1x goed!

SOXS.co sokken; maak het persoonlijk

SOXS sokken worden gemaakt van de puurste schapenwol uit Nieuw-Zeeland en het kindermaatje is te dragen van kinderen met maat 19 t/m maat 29. Een heel origineel kraamcadeau wanneer je onder op de sokjes een persoonlijke tekst zet voor je het cadeau geeft maar ook een lieve tekst of leuke illustratie voor je eigen in het rond rennende peuter is leuk, vooral wanneer je de anti-slip samen opbrengt. Wij kregen van de leuke webshop EerlijkeKleertjes.nl een paar toegestuurd en gingen aan de slag!

SOXS maten en kleuren

SOXS sokken zijn verkrijgbaar in 1 maat en te dragen door kindjes met maat 19 t/m 29. Er is keuze uit 4 verschillende kleuren: roze, oranje, blauw en zwart en ze kosten €19,95. Ben je jaloers op al die kleine ukken die met comfortabel warme voetjes op de bank zitten? Niet getreurd; de sokken zijn ook te koop voor volwassenen :-)

Over EerlijkeKleertjes.nl

EerlijkeKleertjes.nl is een webshop met producten die zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en worden gemaakt in ateliers waar goede werkomstandigheden zijn, de makers eerlijke lonen krijgen en kinderarbeid niet voorkomt.

Het assortiment bestaat uit unieke, mooie, comfortabele en eerlijke baby- en kinderkleding met hippe accessoires en duurzaam speelgoed. Of je nou voor je eigen kinderen shopt, of zoekt naar een (kraam)cadeau – er zit voor iedereen iets tussen. Bovendien wordt het feestelijk ingepakt; uiteraard met ecologische en recyclebare materialen.

Merken als nOeser, Imps & Elfs en Little Label laten zien dat ook eerlijke kleding erg leuk en hip is! Verder hebben ze in het assortiment de heerlijke verzorgingsproducten van Naïf en de (te personaliseren) speenkoorden van Little Small.

Little Small speenkoorden bij EerlijkeKleertjes.nl

Eigenaresse Kitty, zelf moeder van twee, verzamelt al haar favoriete merken en zorgt ervoor dat je niet verder hoeft te zoeken naar fijne spullen die ook nog eens verantwoord zijn. Dit alles maakt dat EerlijkeKleertjes.nl dé plek is waar je moet zijn!

Win een paar SOXS sokken in kleur naar keuze

Vind je ze ook zo cool, deze sokken? Je kunt een paar winnen! Laat hieronder in een reactie weten welke kleur jij graag zou willen winnen en wie ze dan zou gaan dragen. Zijn jouw kindjes te groot? Tag op Facebook dan iemand waarvan je denkt dat ze ze goed kunnen gebruiken. Op 19 april maken we de winnaar/winnares bekend.

Vergeet niet de Facebookpagina van AllinMam.com en de Facebookpagina van EerlijkeKleertjes.nl te liken; vinden we leuk!

Winnares bekend

Anneliese de Waal, van harte gefeliciteerd; jij hebt de Soxs gewonnen! Wil je ons een berichtje sturen met je adresgegevens? Dan zorgen wij ervoor dat de Soxs jouw kant op komen. Veel plezier ermee!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button