Reviews

Wat je allemaal kunt doen met de Velda Water Bag

Hij heeft de vorm van een waterdruppel wanneer hij is gevuld met water en kan zowel hangen als staan. De Velda Water Bag komt met haar fleurige kleuren jouw tuin opleuken! Hang de Water Bag met daarin vijverplanten aan een pergola of zet hem op tafel met snijbloemen er in; je kunt er van alles mee. Maar niet alleen in de tuin is de Velda Water Bag multi-functioneel, ook in huis kun je er leuk gebruik van maken. Wij kregen er eentje opgestuurd en keken wat je nog meer met de Water Bag kunt doen.

Velda Water Bag in de slaapkamer

In de slaapkamer is de Water Bag eigenlijk een heel handige opberger. Ik heb hem een paar dagen op Madee haar kamer laten staan om te kijken wat ze ermee zou gaan doen. Allereerst werden er knuffels ingestopt, wat er meteen leuk en gezellig uit ziet! Als ze maar niet te groot zijn, want dat past natuurlijk niet :-) Erg handig vind ik de Water Bag hangend aan het kledingrekje van Madee, om losse spulletjes in te doen als sjaaltjes en riempjes. De Water Bag heeft ook nog even op haar kaptafel gestaan waar hij gevuld werd met allerlei speldjes e.d. Daar is deze 24cm versie dan weer net te groot voor, maar wellicht doet het kleinere zusje van 20cm het hier wel heel goed.

Velda Water Bag in de tuin

Waar de Water Bag in eerste instantie voor bedoeld is; voor gebruik in de tuin. Hang hem op aan de pergola of aan de muur met leuke plantjes er in. Zet hem op tafel met bloemen of leuke waterplanten er in. Koop de Water Bag in meerdere kleurtjes en zet ze op een rijtje op de rand van je terras; mogelijkheden genoeg!

Velda water bag | AllinMam.com

Velda Water Bag voor het opbergen van speelgoed

Veel speelgoed is natuurlijk wat groot om in de Velda Water Bag te stoppen, maar waar hij wel erg handig voor is; kleurtjes, stiften, schaartjes, lijm e.d. Een aantal dagen is de Water Bag gevuld geweest met allerlei kleurige knutselspulletjes en Ole en Madee pakten hem er makkelijk bij. De koordjes had ik in dit geval naar binnen zitten omdat hij bij ons op de speeltafel stond, maar laat je ze naar buiten dan is hij ook makkelijk aan de binnenkant van een deur naar de trapkast op te hangen bijvoorbeeld. Nu we het over een trapkast hebben; ook handig wanneer hij daar hangt en je er al je kleine plastic tasjes en zakjes in op kunt bergen.

Velda Water Bag in de woonkamer of keuken

Erg leuk staat de Water Bag op de salon- of eettafel met snijbloemen er in. Doordat er water in zit wordt hij mooi zwaar en staat heel stevig. Heb je geen zin in verse bloemen elke week? Een boeketje met zijdebloemen staat ook prachtig. Een top-idee van de vader des huizes vond ik het gebruik van de Water Bag als koeler. Volgooien met ijsblokjes, fles wijn, rose of champagne er in en je hebt een prachtige wijnkoeler! In de keuken kan ik me voorstellen dat het 20cm model goed te gebruiken is als opberger voor afwasmiddel, vaatdoekje, afwasborstel e.d. Maar ook als kruidentuintje met bijvoorbeeld een weelderig muntplantje er in zou de Water Bag niet weerstaan in de vensterbank.

Velda Water Bag in de badkamer

In de badkamer blijft de Water Bag van ons een tijdje staan denk ik zo maar. Het kleurt gewoon erg leuk op de witte badrand, dat frisse groen met de leuk gekleurde shampoo- en badschuimflessen. Onder de douche vind ik zelf een minder groot succes, dan wil ik hem toch na elke douchebeurt weer leeggooien.

De Velda Water Bag is verkrijgbaar is 6 verschillende kleuren: aqua, paars, zwart, roze, grijs en limegroen. De Water Bag is gemaakt van afwasbaar textiel dus is hij vies; geen probleem. Water, sop en een borsteltje doen wonderen! De Water Bag is verkrijgbaar in 2 formaten, Small (20cm hoog) en Medium (24cm hoog) en de adviesverkoopprijzen zijn €14,95 en €19,95.

[bol_product_links block_id=”bol_58bc2dd551000_selected-products” products=”9200000054137491,9200000054137493″ name=”Velda Water Bag” sub_id=”” link_color=”D4339C” subtitle_color=”E0E0E0″ pricetype_color=”827A80″ price_color=”D4339C” deliverytime_color=”827A80″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”604″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button