Lifestyle

Was ik verslaafd aan Tetris?

Tetris

Jaren geleden, toen er nog “simpele” mobiele telefoons waren, was Tetris 1 van de weinige spelletjes die op een telefoon stonden en ik heb het toentertijd dan ook veelvuldig gespeeld. Nu, al die jaren later, blijkt het spelen van Tetris nog steeds heel populair te zijn, vooral op internet. Ikzelf had het al in geen tijden gespeeld en toch kwam het laatst in mijn hoofd op. Dat het op internet gespeeld wordt weet ik, maar hoe zit het met andere uitvoeringen?

Tetris in diverse uitvoeringen

Door alle populaire spelletjes van tegenwoordig lijkt een spel als Tetris een beetje ondergesneeuwd maar een zoektocht laat zien dat het nog steeds volop verkrijgbaar is. Naast Tetris op internet is het spel ook te spelen in onderstaande uitvoeringen:

Tetris Light

 

Bop-it Tetris

Ik kom ergens Bop-it Tetris tegen voor een heel leuke prijs en ik kan hem niet laten liggen, zo suf! Buiten het feit dat het me leuk lijkt om het spel zelf weer eens te spelen denk ik dat Ole het ook wel leuk zal vinden (al staat er als leeftijd vanaf 8 jaar aangegeven dus even wachten nog :-). Bop-it Tetris is een elektronisch spel waarbij je de blokjes verplaatst door te schuiven, te draaien en te “tikken”. Je kunt uiteraard verschillende levels unlocken en het ook met meerdere personen spelen. Vind je de stem of het muziekje irritant dan kun je het volume hiervan aanpassen.

Verslaafd aan Tetris

Gelukkig is dit nu niet het geval! Maar vroeger speelde ik echt vaak Tetris op mijn “simpele” mobieltje. Ik denk nu dat dat vooral gebeurde op momenten dat ik me stierlijk verveelde maar volgens mij speelde ik het ook als ik gewoon een paar minuutjes even niets te doen had of ergens op moest wachten. Ik kan me gewoon nog heel goed een aantal van die momenten herinneren! Er is nu geen ruimte in mijn leven om “verslaafd” te raken aan een spelletje, ik ben zo druk met andere dingen. Maar dat neemt niet weg dat het leuk is om af en toe toch even deze Bop-it Tetris te pakken, gewoon omdat het kan en omdat hij grappig is :-)

Speelde jij vroeger ook spelletjes op de nog “simpele” mobieltjes en zo ja, welke?

*Deze post bevat affiliate links

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button