5 leuke kerstcadeaus voor dames

Elk jaar is het weer een dingetje: wat voor cadeau geef je iemand onder de kerstboom? Vooral mannen lijken het met deze keuze nog wel eens moeilijk te hebben. Dus mensen van het andere geslacht, wij gaan een handje helpen! Hieronder geven we een aantal tips waarvan we bijna zeker weten dat dames dat leuk vinden om te krijgen.

Een weekendje weg

Een weekendje weg is natuurlijk altijd goed. En dat hoeft niet meteen met vliegtuig naar een verre bestemming te zijn. Nederlandse steden zijn ook zo leuk! Of wat dacht je van de steden net over de grens in België, of in Duitsland? Heb je geen zin om door een stad te slenteren (I know, shoppen ligt op de loer..) dan kun je natuurlijk ook een lekker wellness weekend cadeau geven. Zeker weten dat jouw vrouw of vriendin hier helemaal warm van wordt!

Lees ook: 10x origineel kerstcadeau inpakken

Mooi horloge

Altijd handig om de tijd voorhanden te hebben. Kijkt je wederhelft altijd op haar telefoon hoe laat het is? Dan is dit het moment om ook eens de frequentie van het smartphone gebruik omlaag te krijgen. Horloges (horloge dames) zijn in vele soorten verkrijgbaar en kijk eens uit hoeveel kleuren bandjes je kunt kiezen!

Schoenen cadeaubon

Vrouwen en schoenen… Ik denk dat we geen toelichting hoeven te geven! Elke vrouw wordt blij van nieuwe schoenen. Hoeveel ze er ook al heeft. Een schoenen cadeaubon is dus zeker een goed cadeau voor onder de kerstboom.

5 leuke kerstcadeaus voor dames - AllinMam.com
Vrouwen en schoenen… door Moustache Girl | Shutterstock.com

Uit eten op een bijzondere plek

Een etentje is ook zoiets wat eigenlijk altijd met open armen wordt ontvangen door vrouwen. Wij vrouwen zijn natuurlijk al snel tevreden, maar hoe leuk is het als het etentje plaats vindt op een bijzondere plek? In plaats van in de brasserie op de hoek? Doe eens gek en dineer in The Dinner Train of op het 22 meter hoge REM eiland. Of eet in het donker bij Ctaste. Of ga op tropische tour in Aloha in het voormalige zwembad Tropicana. De wildwaterbaan is er nog steeds, alleen moet je deze nu lopend nemen :-)

5 leuke kerstcadeaus voor dames - AllinMam.com
REM eiland, door TasfotoNL | Shutterstock.com

High tea

“Een High Tea? Dat is alleen leuk voor vrouwen!” Precies! En die vrouw vindt het vast leuk als de man ook een keer mee gaat. Dan kiezen we gewoon niet voor een klassieke High Tea maar voor een moderne. Bij de Yoghurt Barn kun je hele hippe High Tea doen. Geen Engelse kopjes thee met scones maar leuke glaasjes met allerlei lekkernijen er in.

5 leuke kerstcadeaus voor dames - AllinMam.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close