Schoolkinderen

Dé winter trends voor meisjes 2018/2019

Ieder jaar is het weer een verrassing wat we in de (online) winkels gaan zien voor het nieuwe seizoen. Wat betreft kleding voor volwassenen maar natuurlijk ook voor kinderen. Misschien zelfs juist voor de kinderen! Veel moeders geven aan eerst voor de kinderen te gaan shoppen en daarna pas voor zichzelf. Was je nog niet op de hoogte van de winter trends voor meisjes? Hieronder zetten we een aantal winter trends voor meisjeskleding op een rijtje.

Fantasy History

Historie is hét woord dit winterseizoen. Klassieke materialen en prints in Victoriaanse stijl, gecombineerd met casual leggings, rokjes en broeken. Of omgedraaid natuurlijk, maar in ieder geval gecombineerd met modern. Donkere kleuren, fluwelen stoffen, kanten randjes, bonten kraagjes of hele jassen van bont: het kan allemaal.

Nature & Retro

Retro zagen we vorig jaar al voorbij komen en het wordt ook nu weer veel gecombineerd met natuurprints. Jurkjes vol met vogeltjes, jassen met bloemenprints, leggings met luipaardprints en leuke natuur gerelateerde opdrukken. We zien veel natuurlijke tinten terug. Terra, bruin, oranje, oud roze. En het mooie is dat het allemaal met elkaar gecombineerd kan worden.

Klassiek

Klassiek zien we eigenlijk elk jaar wel terug komen. Ook dit jaar zien we ruiten maar niet alleen dat. Een heel klassiek stijltje komt terug en doet hier en daar denken aan college kleding. Door de kleuren als bruin, nude, en groen leg je al snel de link met een bibliotheek. Deze stijl lijkt helemaal perfect voor de intellectuele kinderen.

Streetwear

Makkelijk zittende en makkelijk te combineren kleding. Daar gaat je kind toch het liefst de straat mee op? Deze winter kleuren de straten geel en oranje, gecombineerd met verschillende tinten grijs. Met streetwear kun je eigenlijk alle kanten op. Zeg nou zelf: spijkerstof kan toch met alles worden gecombineerd?

Metallic en glitter

Meisjesachtig en toch stoer! Rokjes van metallic stof dragen lekker en zijn leuk te combineren. We zien ze komende winter veel terug en in diverse kleuren, passend binnen de verschillende trends. Zo komen de glitterstoffen ook terug in de klassieke stijl en de metallic items in de retro trend. Ook van de pailletten zijn we nog niet af, omkeerbaar of niet. Het past altijd wel ergens bij!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button