Kinderen

Woezel & Pip Milestone Cards

Het gaat zó snel, het eerste jaar van je kindje. Voor je het weet sta je samen het kaarsje uit te blazen op de eerste-verjaardag-verjaardagstaart! Met de Woezel & Pip Milestone Cards sta je even stil bij een hoop van de bijzondere momenten die je meemaakt in het eerste jaar. Eerste lachje, eerste tandje, eerste stapje… leg de milestone card naast je kindje neer of geef het in de handjes zodat ze het zelf vasthouden. Maak een foto en het is voor eeuwig vastgelegd!

Woezel & Pip Milestone Cards

In dit mooie bewaardoosje zitten 35 Woezel & Pip Milestone Cards met allerlei verschillende illustraties en teksten. Ook zijn er blanco kaarten waarop je zelf iets kunt schrijven en op elke kaart is een vakje waar je de datum kwijt kunt.

Groot worden met Woezel & Pip

Superleuk dat wij de Woezel & Pip Milestone Cards krijgen voor het eerste jaar van ons tweede kindje Yenthe. Bij een tweede is het leven drukker en lijkt de tijd nog sneller voorbij te gaan. Met de Woezel en Pip milestone cards blijven we ons goed bewust van alle mooie en belangrijke eerste momenten van Yenthe. Als we haar fotograferen samen met de milestone cards, leggen we haar steeds op hetzelfde plekje en op hetzelfde kleed zodat we goed kunnen zien hoe ze groeit en verandert. De milestone kaarten zijn stevig en leuk vormgegeven met vrolijke plaatjes van Woezel & Pip en hun vriendjes.

Mooi opgeborgen in een doosje

Het doosje is stevig en handig; zo kan je de milestone cards bij elkaar houden en raak je ze niet snel kwijt. Fijn vind ik dat je de datum erop kan zetten en ook het eerste woordje kunnen we er straks op kwijt. De komende tijd zijn er al veel momenten die we kunnen gaan vastleggen: eerste dag op de creche, sinterklaas, kerst en oud & nieuw en vast ook een paar andere gebeurtenissen die we op de blanco kaarten kwijt kunnen. Ik heb nu al zin om alle milestone cards te gaan gebruiken!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button