Lifestyle

Soms droom ik er over: mijn woonkamer in de make-over

Om de paar maanden is het weer zo ver, dan heb ik het gevoel dat mijn woonkamer wordt geconfisqueerd door mijn kinderen. Hoezeer ik ook hamer op het opruimen van spullen, steeds weer komt er een moment dat ik denk nu ben ik er echt klaar mee. Wat een zooi! En dan met name alle knutsels die mee terug komen van school en echt niet weg mogen, alle bouwwerkjes van DUPLO en LEGO die toch echt in elkaar moeten blijven staan en frutsels die ze her en der vinden. Met een aantal verjaardagen in korte tijd zwerven ook de ballonnen door huis en o wee als die lek geprikt worden…

Soms droom ik erover

Soms beeld ik me in dat onze woonkamer een make-over ondergaat. We hebben naast de woonkamer dan ineens een speelkamer waarin de kinderen zoveel rotzooi kunnen maken als ze willen en zo veel kunnen bewaren als maar mogelijk is. De woonkamer is voor mij! Die ga ik helemaal restylen. De donkere vloer laat ik opschuren, misschien zelfs wel wit beitsen. De muren worden licht en de wat donkere meubels maken plaats voor lichte meubels. Licht wil ik in mijn huis, veel licht!

De eettafel wordt weer in elkaar gezet. Geen dienst meer als speeltafel! Mooie lichte stoelen er omheen, prachtige schaal er op met allerlei kaarsen en andere accessoires. Ik struin het internet af naar allerlei leuke spulletjes om neer te zetten en kom steeds weer terug bij de woonaccessoires van Riverdale. Die kussens passen perfect in mijn plaatje, die klok kleurt mooi op de nieuwe lichte wand. Dat bijzettafeltje is té cute en hoe leuk zijn die manden?

Ik droom even verder, want voorlopig hebben we geen aparte speelkamer en de vloer opschuren is geen optie voor dit hout. Ik sta weer met beide benen op de grond en geniet van mijn spelende kinderen. Wat groeien ze hard! Er komt straks tijd genoeg om te restylen, laat ze nog maar een paar jaartjes lekker hun gang gaan met alles waar ze mee bezig zijn. Ik kijk naar ze en ik geniet :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button