Peuters/kleuters

Zig & Sharko | Netflix

Sinds we Netflix hebben is Madee verslingerd aan films en series over prinsessen, danseressen en alles wat sprookjesachtig is. Als er maar meisjes in voorkomen die hééééél mooie jurken aan hebben. Nu heb ik afgelopen tijd zó mijn best gedaan om een lijst te maken van leuke films en series over prinsessen, nee, heeft ze iets nieuws ontdekt:

Zig & Sharko | Netflix

Zig & Sharko. Alias “de haai en de zeemeermin” (als je het Madee vraagt). Een serie met alles behalve mooie prinsessenjurken. Wel een knappe zeemeermin, met mooie lange haren die ondanks alles wat ze meemaakt altijd perfect in model blijven. De serie blijkt best verslavend, mede door het bijna irritante maar daardoor juist weer zo leuke herkenbare melodietje.

Er wordt heel wat afgelachen tijdens het kijken naar deze té grappige animatiefilm, zeker wanneer Ole Madee komt vergezellen met het kijken naar hoe Zig, een hyena die leeft op een eiland, alles in het werk stelt om Marina de zeemeermin te pakken te krijgen. Sharko, een haai aan de zijde van Marina, doet er alles aan om Zig en zijn rechterhand Bernie de krab tegen te houden, wat tot hilarische taferelen leidt.

De serie spoort de kids aan tot het spelen van rollenspellen tijdens het kijken, waardoor ik meteen weet wat ze aan het kijken zijn als ik Ole hoor zeggen:”dan ben ik de haai en jij de krab Madee!” waarop Madee dan enthousiast antwoordt “jajajaja!!!” Genoeg redenen om de serie eens te laten zien aan jouw kids, succes verzekerd!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button