Schoolkinderen

Een zomercollectie van Quapi vol frisse kleurtjes

Ik hou ervan, van felle kleurtjes! In de winter kleurt het alleen niet altijd helemaal lekker bij de bleke gezichtjes van mijn kinderen. In de collecties kinderkleding zie je in de winter sowieso beduidend minder felle kleuren. Zodra de voorjaars- en zomercollectie dan online verschijnt komt het goed binnen: PATS! Heerlijk dat hard roze, aqua blauw, turquoise en knal oranje. Van het een op het andere moment wil ik dan meteen dat het zomer wordt.

Wij zijn dol op oranje!

Vooral dat felle oranje vind ik het in de zomer altijd goed doen, het kleurt zó mooi op een licht gebruinde huid. Maar zelfs in het vroege voorjaar kan mijn dochter deze kleur al goed hebben. We hebben de eerste dagen met lekkere temperaturen al gehad, heerlijk om zonder jas of vest aan naar buiten te kunnen lopen. Mijn dochter wil op dat moment altijd meteen blote benen. Als dát kan, dán is het zomer vindt ze!

Het nieuwe setje van Quapi is dan ook het eerste wat ze uit de kast trekt wanneer de temperatuur het toelaat om met zomerse kleding naar buiten te gaan. De halflange rok is ideaal voor de tijd van het jaar; een legging eronder kan natuurlijk, maar is nu zeker niet nodig. Ik twijfelde eerst of het voor een meisje van deze leeftijd wel handig is, een halflange rok. Maar door de behoorlijke split in de rok is er lekker veel bewegingsruimte.

Een zomercollectie van Quapi vol frisse kleurtjes - AllinMam.com

Zomercollectie van Quapi vol frisse kleurtjes en fijne stoffen

De rok is gemaakt van een lekker soepele sweat-stof en ziet er door de grove textuur stoer uit. We hebben 2 verschillende shirts op het rokje; 1 shirt met mouwtjes en 1 shirt voor de echt zonnige dagen, een singlet. Beide shirts hebben een mooie pasvorm, sluiten mooi aan op het lijf. Waarschijnlijk te danken aan de combinatie polyester, katoen en elasthan, wat altijd voor een fijn aanvoelend, mooie slimfit pasvorm zorgt. Dat vind ik zelf altijd belangrijk, te wijde shirtjes geven vaak zo’n slonzige indruk :-)

Bij Olliewood kinderkleding zien we in de Quapi collectie deze zomer voor de meisjes nog meer halflange maar ook korte rokjes met bijpassende shirts, de altijd leuke jurkjes/tuniekjes en warme vestjes voor de wat koelere dagen. De kleurtjes zijn leuk door elkaar gemixt in de diverse items waardoor veel met elkaar te combineren is.

Een zomercollectie van Quapi vol frisse kleurtjes - AllinMam.com

Benieuwd naar de rest van de Quapi collectie? Neem een kijkje op de pagina met de hele Quapi collectie. Ook voor jongens zijn er kleurrijke, stoere items verkrijgbaar welke onderling erg leuk te combineren zijn!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button