Huishouden

6x toiletborstel origineel in je toiletruimte plaatsen

Je toiletborstel is waarschijnlijk niet een van de leukste schoonmaakspullen in je huis. Toch heeft het net als elk ander product een geschiedenis. Aangezien toiletten zoals we deze de dag van vandaag kennen nog niet zo heel lang bestaan, bestaat de toiletborstel ook nog niet heel lang. In 1932 kwam William Schopp met een product op de proppen dat momenteel onderdeel uitmaakt van elke woning: de toiletborstel. Handig, maar het blijft toch altijd een “dingetje”, die borstel in het hoekje naast de toiletpot. Wil jij dat je toiletborstel er beter bij staat? Dat hij vanaf nu als echte eye-catcher jouw toiletruimte siert? Lees dan snel verder!

Zet je toiletborstel in een bloempot

Heb je thuis heel veel bloempotten die je niet gebruikt? Geef ze een nieuw leven door ze te matchen met je toiletborstel. Op deze manier verwerk je op een originele manier je toiletborstel in je interieur. Gebruik alleen geen plastieken bloempot. Een stenen bloempot die aan de onderkant dicht is werkt natuurlijk het best. 

Plaats je toiletborstel in een ijzeren emmertje

Een tweede manier die heel leuk is, is om je toiletborstel in een ijzeren emmertje te deponeren. Dat heeft een heel charmant gevoel en past bij een landelijk interieur. Zeker als je deze emmer zelf een beetje versiert. 

6x toiletborstel origineel in je toiletruimte plaatsen - AllinMam.com

Gebruik voor je toiletborstel een oude melkkan

Een porseleinen melkkan gebruiken om je toiletborstel in te steken is één van onze favoriete manieren! Want ziet het er niet leuk uit? Ga maar snel op zoek naar een oude melkkan bij jou thuis of in de kringloopwinkel. Het is zeker een aanrader. 

Lees ook: Tips voor een lekker ruikende badkamer

Een oude theepot voor je toiletborstel

Haal naast je oude melkkan ook je oude theepot vanonder het stof vandaan. Een theepot van vroeger die je al lang niet meer gebruikt is een leuke manier om je toiletborstel in te verstoppen. Daarnaast zijn theepotten vaak ook mooi versierd. Is die van jou nog niet versierd? Dan heb je weer een toffe activiteit voor je hele gezin! 

Maak van je toiletborstel een design object

Heb je het toch moeilijk met die toiletborstel? Investeer dan in een design houder om je toiletborstel in te verstoppen: denk aan metaal of steen en zorg dat het past bij je toilet, toiletrolhouder en tegels.

Ga op zoek naar een ander “maatje” voor je toiletborstel

Wandel eens door je woning op zoek naar kamer decoratie die je niet meer gebruikt. Je zult snel merken dat er heel veel leuke zaken zijn in je interieur die je nieuw leven in kunt blazen. Laat geen kans voorbijgaan om ook aan de details in je interieur te werken. Het zijn van die kleine zaken als een leuke thuis voor je toiletborstel die je interieur specialer maken.

*Foto’s via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button