Azië

Accomodatie boeken in Sri Lanka

We lezen tegenstrijdige berichten over een accomodatie boeken in Sri Lanka. Sommige ervarings-deskundigen adviseren met klem om alles van tevoren te boeken, anderen zeggen dat het prima werkt om ter plekke guesthouses te regelen.

Doet me ineens denken aan wat Martijn (toen 3) vroeg toen we in Maleisië waren: “Pap, hoe oud was jij toen je voor het eerst in Maleisië was?”

Wij kiezen voor de middenweg. We hebben de eerste vijf nachten na aankomst een heerlijk resort geboekt: Ranweli. Op die manier kunnen we rustig acclimatiseren en hoeven we nergens over na te denken. We worden zelfs opgehaald vanaf de luchthaven en hebben een bungalow op het strand!

Accomodatie boeken in Sri Lanka

Halverwege de vakantie hebben we 3 nachten geboekt in Guesthouse Sri Lanka Flora in Kandy. Op dat moment wordt daar een heel groot festival gevierd, met de heilige tand van Boeddha. Daar schijnen zoveel mensen op af te komen dat het verstandig is om toch van tevoren de overnachtingen te regelen.

En verder? We hebben inmiddels een goed overzicht van mogelijke accommodaties en gaan ter plekke boeken. We willen nog niet ons hele schema vastleggen, we vinden het juist fijn om flexibel te zijn. Om ergens langer te blijven dan gepland, of juist eerder verder te trekken.

Het enige wat ik verder nog wil bepalen voor we vertrekken, is waar we op 2 en op 13 augustus zijn. Onze kinderen zijn namelijk allebei tijdens de vakantie jarig en het is natuurlijk wel leuk om daar een extra bijzondere dag van te maken. Met olifanten. Of tijgers. Of walvissen.

Doet me ineens denken aan wat Martijn (toen 3) vroeg toen we in Maleisië waren: “Pap, hoe oud was jij toen je voor het eerst in Maleisië was?”

*Uitgelichte foto via Shutterstock

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button