Noord-, Midden- en Zuid Amerika

Back in time | Argentinië, Patagonië 2006

In onze zomer, de Argentijnse winter dus, naar Patagonië: ik deed het in 2006. Voor veel mensen misschien iets wat ondenkbaar is want Argentinië, daar ga je toch in de zomer naartoe? Ik hou van sneeuw en kou vind ik ook niet erg. Tenminste, kou in Nederland wel, maar kou in een winters land niet. Beetje gek misschien! Er lag geen onwijze berg sneeuw in Calafate, waar ik verbleef. Dat maakte het van A naar B komen wat gemakkelijker.

Perito Moreno heeft heel veel indruk gemaakt, vooral het horen kraken van de gletsjer, die continue in beweging is. Indrukwekkend! Ik ging een middag paardrijden met Gustav, die ik een paar jaar later terug zag op televisie in het programma Grenzeloos Verliefd. Een Nederlands meisje ging bij haar vriend wonen in Patagonië die toevallig bij Gustav werkte. Grappig!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button