Kinderen

BABY born Interactieve Eenhoorn

BABY BORN wonderland interactieve eenhoorn | AllinMam.com

Het blijft leuk, dat interactieve speelgoed. Hoor ik van anderen dat dit soort speelgoed leuk is voor een week en dat het daarna in een hoek wordt gegooid; hier wordt er weken-, zo niet maandenlang mee gespeeld. Met veel plezier!

Als we deze BABY born Interactieve Eenhoorn krijgen toegestuurd moet ik eerst even slikken; wat een groot beest! Maar Madee is op slag verliefd en ook Ole vindt het allemaal maar wat interessant met uitpakken. Na een tijdje trekken de auto’s toch meer zijn interesse en heeft Madee de eenhoorn voor zichzelf. 

De BABY born eenhoorn wordt geleverd met zadel, kam, speldjes, diverse kleuren “hairextensions” en stickers. Wanneer je op de hoorn drukt geeft deze licht en klinkt er een fairytale-achtig deuntje. Alle stickers worden meteen over het hele lijf geplakt, ziet er gezellig uit!

De eenhoorn moet mee naar boven en wordt naast haar bed gestald, elke avond op dezelfde plek. Het liefst neemt ze hem mee in de bakfiets naar school als we Ole op gaan halen en als we met de auto weg gaan moet de eenhoorn in het midden op de achterbank, tussen de 2 autostoelen in. Ze is nog niet echt bezig met de “hairextensions”, die liggen ergens in een hoekje maar de speldjes zijn helemaal hot. En niet alleen de bijgeleverde speldjes maar ook haar eigen haarelastiekjes en speldjes vind ik met regelmaat terug in de lange manen van de eenhoorn evenals haar armbandjes die ze voor “de sier” om de oren of om de nek hangt.

Nadeel (en dan ook meteen het enige) vind ik het zadel dat niet goed vast blijft zitten. Het laat regelmatig los omdat de sluiting aan de onderzijde niet zo sterk is. We hebben er nu een klein elastiekje om gedaan voor extra versteviging en dat werkt heel goed.

De BABY born Interactieve Eenhoorn kost €39,99. Wil je een complete set geven? Kijk dan eens bij de BABY born Interactieve pop. Deze pop met prachtige kleertjes past perfect in het zadel van de eenhoorn en is te koop voor €54,99. 

Bij Bol.com heb je momenteel een actie waarbij voor heel veel speelgoed geldt: 4+1 gratis. De actie is geldig tot 5 december en geldt ook voor de producten van BABY born®.

*Bovenstaand product hebben wij toegestuurd gekregen om te testen. Wij geven hierover onze eigen eerlijke mening.

 

 

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button