Gadgets

10 redenen om te kiezen voor de iPhone 15 Pro

Als drukke moeder een dag zonder telefoon moeten doen? Dat vinden veel vrouwen maar moeilijk waarschijnlijk. Is jouw mobiel aan vervanging toe? Dan is de iPhone 15 Pro mogelijk iets voor je. Hieronder vind je tien redenen om te kiezen voor deze smartphone.

Hulp tijdens alle fases van opgroeiende kinderen

Veel moeders hebben hun smartphone de hele dag onder handbereik. En dat is niet gek, want het is een goede hulp tijdens alle fases die opgroeiende kinderen doormaken. Zo is het natuurlijk hartstikke handig om de beelden van je babyfoon te bekijken via een app, informatie over opgroeiende kinderen (met alle sores die daarbij komen kijken) op te zoeken, contact te houden met de opvang, bso, school en ouders van klasgenootjes van je kind en om de mooiste momenten op video of foto vast te leggen. Waarom je zou kiezen voor een iPhone 15 Pro? Hieronder lees je tien goede redenen!

Titanium frame

Als moeder weet je als geen ander dat een smartphone tegen een stootje moet kunnen. Met een wriemelende baby op schoot is de kans immers aanwezig dat je telefoon een keer van tafel gemaaid wordt. En wacht maar tot je kinderen ermee gaan rondrennen als ze iets ouder zijn! De iPhone 15 Pro heeft gelukkig een supersterke titanium behuizing.

Bestand tegen water

Je kind die een glas limonade over je smartphone heen gooit, of deze in de wasbak duwt per ongeluk? Geen probleem, want met de IP68-classificatie kan het apparaat 30 minuten tot zes meter diep ondergedompeld worden.

Veiligheid

Zelfs zonder mobiel netwerk kun je de hulpdiensten alarmeren in een noodsituatie, zoals een SOS-noodmelding versturen via satellietcommunicatie. De telefoon herkent ook zelf een ernstig ongeval en alarmeert dan automatisch de hulpdiensten.

De handige actieknop

In plaats van de Mute-knop heeft de 15 Pro een nieuwe actieknop. Met deze knop (net boven de volumeknoppen) kun je snel toegang krijgen tot verschillende functies.

De camera

Of eigenlijk, camera’s. De iPhone 15 Pro heeft er namelijk maar liefst vier. Een 12 MP selfiecamera met autofocus aan de voorzijde, en een 48 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoekcamera en 12 MP telelens met 3x zoom aan de achterkant.

De batterij

De batterij van de iPhone 15 Pro beschikt over 14 procent meer capaciteit. Met de verbeterde All-day batterij behoort een lege batterij tot het verleden. Opladen doe je trouwens vanaf nu met de universele USB-C oplaadpoort.

Betalen

Met Applepay kun je gemakkelijk en snel betalen. Handig als je peuter of kleuter net een driftbui krijgt in de supermarkt.

Nieuwe A17 Pro chip

Beetje technisch, maar de nieuwe A17 Pro chip maakt je telefoon energiezuiniger en sneller dan eerdere Pro-modellen. Met de 8 GB aan werkgeheugen wissel je tussen net zoveel apps af als je wil zonder haperingen.

Opslagruimte

De telefoon is verkrijgbaar met 128, 256 of 512 GB of zelfs 1 TB geheugen. Genoeg om alle memorabele momenten van je kind op video en foto vast te leggen. En natuurlijk vakanties!

Stylish

Het oog wil ook wat. Daarom goed om tot slot de vermelden dat de 15 Pro verkrijgbaar is stijlvol zwart, blauw, naturel of wit. Je leest dat er genoeg redenen zijn om te kiezen voor de iPhone 15 Pro. Wil je je nieuwe smartphone extra beschermen en handig mee kunnen nemen? Check dan deze telefoonhoesjes met koord!

Back to top button