Baby/dreumes

De leukste waterspeelmatten voor je kind

Als het écht warm is in Nederland is het best wel eens zoeken naar plekjes waar het nog een beetje uit te houden is. Niet alleen voor onszelf, maar zeker ook voor onze kinderen. Vooral voor de kleintjes onder ons, die nog niet echt aan kunnen geven wanneer het echt te warm wordt. Handig dus om daar op voorbereid te zijn met leuk waterspeelgoed.

Lees ook: 13x wat te doen met warm weer

Waterspeelgoed in de tuin

Zijn je kinderen al iets ouder, dan kies je natuurlijk al snel voor een (klein) zwembad in de tuin. Van kleine babybadjes tot grote zwembaden; tegenwoordig is alles mogelijk in de tuin. Niet alleen water waar kinderen zich in kunnen onderdompelen doen het goed. Ook een sproeier is altijd een feestje, net als een water glijmat. Moet je natuurlijk wel een beetje ruimte hebben in je tuin. Voor de hele kleintjes onder ons is het anders. Samen met je kindje in een zwembad gaan liggen is natuurlijk super aantrekkelijk, maar het is ook leuk wanneer je kindje lekker zelf kan spelen met water. En dat kan heel goed op een waterspeelmat. Wij zetten de leukste waterspeelmatten voor je op een rijtje.

De leukste waterspeelmatten voor je kind

Waterspeelmatten zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Er zijn waterspeelmatten met een klein laagje water, maar ook waterspeelmatten waar kleine sproeiertjes voor verkoeling zorgen. Bij sommige waterspeelmatten loopt het water meteen weer weg, bij andere watermatten heeft een klein laagje water de tijd om lekker op te warmen.

Waterspeelmat met fonteintjes

Super leuk is deze waterspeelmat met watersproeiers. Je sluit hem eenvoudig aan op de tuinslang. Met een diameter van 170 cm kunnen kleine kindjes ook bij elkaar op deze waterspeelmat ravotten. Niet alleen kinderen worden trouwens blij van zo’n waterspeelmat. Ook honden zullen zich op zo’n waterspeelmat met sproeiertjes ontzettend uitleven. Kijk hier voor een overzicht van verschillende waterspeelmatten met fonteintjes.

Femur – Water Speelmat  170CM

Verkrijgbaar bij

bol.com (€19,99)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:08

Waterspeelmat met opstaande rand

Een baby die al goed op zijn buik kan liggen of zelfs kan zitten zal het heerlijk vinden om op een watermat met opstaande rand te liggen of zitten. Vul de waterspeelmat eventueel nog met een héél klein laagje water, echt maar een cm ofzo. Koelt lekker af en het is genoeg om flink mee te spetteren. Hou wel altijd in gedachten dat hoe laag een laagje water ook is, het altijd gevaar kan opleveren wanneer je je kindje alleen laat. Gezellig erbij blijven zitten dus en mee spetteren! Overigens is het niet nodig om nog water op de waterspeelmat te leggen, want er zit water aan de binnenkant van de watermat. Eigenlijk een soort waterbedden dus, lekker heen en weer wiebelen. Kijk hier voor een overzicht van waterspeelmatten opstaande rand.

AyeKids Waterspeelmat Baby

Verkrijgbaar bij

bol.com (€14,95)
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:08

Waterspeelmat in vorm van een schildpad

Een rechthoekige watermat saai? Ga dan voor deze waterspeelmat in de vorm van een schildpad. Leuke kleurtjes en ook nog eens een leuke vorm. Niet alleen het middenstuk is gevuld, de poten en het hoofd zijn ook gevuld (met lucht). Kijk hier voor een overzicht van waterspeelmatten in de vorm van een schildpad.

Bofu Waterspeelmat – Schildpad

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst bijgewerkt: 21 april 2024 - 23:08

Waterspeelmat met glijbaantje

Eigenlijk mogen we dit geen waterspeelmat of watermat meer noemen, het is eerder een klein zwembadje. Maar hoe leuk is deze! Een klein zwembadje met een sproeier en ook nog eens een klein glijbaantje. Té leuk om weg te laten in dit artikel met leuke waterspeelmatten. Voor baby’s natuurlijk nog wat hoog gegrepen, maar voor kinderen die kunnen lopen helemaal te gek. Kijk hier voor meer waterspeelmatten met glijbaantje.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button