Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

High Tea in hotel The Dylan

Afgelopen donderdag heb ik Mickey Mouse himself mogen ontmoeten en ik kan je zeggen; wat een charmante verschijning! Hij kwam even gedag zeggen tijdens de High Tea die wij met een selectie groep kregen aangeboden in hotel The Dylan aan de Keizersgracht in Amsterdam ter voorbereiding op de Disney On Ice show “Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration” die in December naar Nederland komt.
Tijdens de luxe, prachtig verzorgde High Tea kregen we te horen hoe de show wordt vormgegeven dit jaar en onder het genot van vers fruit, heerlijke wraps en prachtige Disney taarten vertelde een dame van Feld Entertainment alle ins & outs van dit enorme familiebedrijf.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Make a Wish Nederland, een stichting die alles in het werk zet om de wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. De presentatie die we te zien krijgen roept veel op, verdriet om te zien dat een kindje, ongeveer net zo oud als mijn eigen kinderen, zo’n slopende ziekte heeft en vreugde om haar te zien genieten tijdens het in vervulling gaan van haar wens. Wat een prachtig werk verricht deze stichting!

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

Vier samen met met je favoriete personages een kwart eeuw van de meest onvergetelijke Disney verhalen. Ga mee met Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op een reis naar de tijdloze werelden van Disney’s The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden.

Vrolijke muziek, geliefde personages en onvergetelijke momenten zorgen ervoor dat Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration een ervaring wordt die jij en je familie nooit zullen vergeten.

Van 23 t/m 30 december 2015 in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.disneyonice.nl

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan dus heb je plannen om te gaan, wacht dan niet te lang met het bestellen van de kaarten want het gaat elk jaar erg hard. Hou AllinMam.com ook in de gaten komende weken want er komen leuke giveaways aan waarin we kaarten mogen weggeven aan lezers en leuke Disney artikelen mogen verloten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close