Gastblogs

Een kijkje in mijn kledingkast

Laten we beginnen met te zeggen dat ik geen foto heb van mijn kledingkast. Iets met een kapotte camera. En het licht in de kast deed het ook niet. Maar ik kan je wel vertellen hoe mijn kledingkast er uit ziet hoor. De kast is bijna identiek aan de kast op de foto hierboven. Ongeveer. Daarom dacht ik: ik gebruik deze foto en geef toelichting.

Ik heb ook deuren in mijn kast. Maar die hou ik liever dicht. Want ja, stof en zo. Je kent het wel. Wel jammer, want het is natuurlijk mooi wanneer je steeds weer die mooi georganiseerde spulletjes ziet wanneer je je slaapkamer binnen loopt.

Bij mij hangt ook alles op kleur, net als op de foto. Bij jou ook? Alleen heb ik wel wat meer verschillende kleuren. Ik heb eigenlijk zelfs maar weinig kledingstukken in dezelfde kleur, als ik er zo over nadenk. Misschien ziet dat er dan toch iets anders uit.

Dozen staan bij mij ook in de kast. Schoenendozen, in allerlei kleuren. Maar wel mooi gesorteerd op kleur uiteraard. Waar ter wereld verkopen ze eigenlijk schoenen van verschillende merken in dezelfde kleur schoenendoos? Zullen er mensen zijn die hun schoenen bewaren in die mooie witte dozen van IKEA?

Ook een full-body-size spiegel ontbreekt bij mij niet. Alleen staat die in mijn kast, achter een gesloten deur. Als ik hem wil gebruiken moet ik hem eerst naar buiten slepen, ik pas namelijk niet met de spiegel samen in de kast.

Oja, mijn hangers zijn trouwens ook allemaal hetzelfde. Van kleur tenminste. Ben ik best trots op! Dik, dun, hoog, laag. Mmm. Toch niet zo georganiseerd als ik het zo bekijk.

Oh, camera doet het weer! Zo kan ik je toch een kijkje geven in mijn kast. Had ik best goed verwoord toch?

Een kijkje in mijn kledingkast - AllinMam.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button