Reistips

We luiden 2018 in met een toffe Eurocamp winactie: Happy New Year!

Happy new year to you all!!!! Hopelijk heeft iedereen een leuke en gezellig jaarwisseling gehad? Nu fris en fruitig het nieuwe jaar in :-) We willen 2018 meteen leuk starten en dat doen we met een te gekke Eurocamp winactie  waarbij we een reischeque van maar liefst €200,00 mogen verloten!

Waar gaan we dit jaar weer naartoe?

Het is elk jaar voor veel mensen weer een struggle, waar gaan we dit jaar naartoe op vakantie? Het is iets waar je aan het begin van het jaar misschien nog helemaal niet mee bezig wil zijn (of wel ;-) maar waartoe je toch wordt gedwongen ivm druktes in de zomervakantie. Misschien kunnen wij de keuze wat makkelijker voor je maken wanneer je de Eurocamp reischeque wint!

Onze reisplannen in 2018

Wij hebben alweer te gekke dingen op de planning staan. Allereerst gaan we morgen voor een paar dagen naar Landal de Amerongse berg. Eind januari wacht de sneeuw op ons in Centraal Finland, waar we 6 dagen de omgeving van Lahti en Jyväskylä gaan verkennen. In de meivakantie vertrekken we naar Frankrijk, waar we een week lang verblijven in de luxe Eurocamp Aspect stacaravan op La Croix du Vieux Pont in Berny-Rivière. Een paar maanden geleden kregen we al een sneak preview van de Aspect, het meest luxe model stacaravan van Eurocamp op vakantiepark Duinrell: luxe, prachtig ruim en (voor een stacaravan) sfeervol ingericht. We zijn erg benieuwd naar ons verblijf, naar de camping en naar wat er in de buurt te beleven is. Eind mei vertellen we je er graag van alles over, ook over het vervolg van onze reis waarbij we nog zullen verblijven in Champagne-Ardenne én in de Belgische Ardennen.

Eurocamp winactie – GESLOTEN

Zie jij een verblijf bij Eurocamp wel zitten en kun je bij het boeken de Eurocamp reischeque goed gebruiken? Check dan onderstaande voorwaarden:

  • Te besteden aan een vakantie in 2018 naar één van onze Eurocamp bestemmingen
  • Geldig voor een verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
  • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Azure, Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
  • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
  • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
  • Geldig voor nieuwe reserveringen

Nog steeds enthousiast? Laat dan hieronder weten in welk land je het liefst een accommodatie zou reserveren en met wie je hier naartoe zou gaan. Vergeet niet om onze Facebookpagina te liken en van het delen van ons Facebookbericht over deze winactie worden we altijd heel blij natuurlijk :-)

Op 9 januari maken we de winnaar van de Eurocamp reischeque bekend!

Winnaar bekend

De winnaar van deze winactie is bekend! Check op de pagina met winactie winnaars of jij de gelukkig bent :-)

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button