Lifestyle

Nog meer dinoplaatjes plezier met de Freefly VR 3d bril

Wat gaan we nu doen met al die “Freek dino-plaatjes van de Appie?” vraagt Madee wanneer ze hoort dat de actie is afgelopen. Het Freek boek is vol, alle dubbele kaartjes zijn “gedoneerd” aan kindjes die hun boek nog niet compleet hadden. Ole bladert door zijn boek. Hij blijft het interessant vinden, leest alles over en over en luistert ’s avonds aandachtig naar ons wanneer we voorlezen uit Freek’s evolutie boek. “Nou we kunnen gewoon blijven spelen met de plaatjes en de filmpjes blijven kijken, want we hebben nu toch de 3d bril!”

FreeFly VR 3d bril

De bril. Inderdaad, we hebben tegenwoordig een 3d bril. Een aantal weken geleden ontvingen we deze van Coolgift.com, een webshop met allemaal hippe, coole gadgets. De enorme bril, voor ons al groot, zorgt er bij de kinderen bijna voor dat we hun gezichtjes niet meer zien. Maar wat we wel goed zien zijn de mondjes die openvallen wanneer ze oog in oog staan met de grote dino’s in de app van Albert Heijn. “Ohhhh!” Als we de bril na een paar minuutjes weer af doen (ze hoeven nu ook weer niet door te gaan tot ze helemaal dizzy worden) vertellen ze in geuren en kleuren waar ze zojuist naar hebben gekeken.

Met een 3d bril op beleef je alles heel anders

We kennen inmiddels allemaal het effect van 3d. Niet heel lang geleden keek ik in de bioscoop nog naar Jungle Book, met 3d bril op. Het is alsof je zelf deel uitmaakt van het decor, het is allemaal zo echt! Maar een VR bril doet daar nog een schepje bovenop. Wanneer je deze 3d bril op hebt begeef je je namelijk helemaal echt in hetgeen waar je naar kijkt. Draai je je hoofd naar links, dan draait je beeld mee. Kijk je omhoog, dan gebeurt hetzelfde. Je kunt eigenlijk overal kijken, waar je maar wilt; een hele rare gewaarwording.

Freefly VR 3d bril review - AllinMam.com

De FreeFly VR bril wordt in een mooie hardcover die binnenin helemaal bedekt is met schuim. Het werkt heel makkelijk; je klikt de bril open, legt je telefoon er in en deze klem je vast met klemmetjes. Vervolgens open je de app, geeft aan dat je in 3d wilt kijken en dan kan de bril dicht en zet je hem op je hoofd. Hij kan goed verstelt worden met de banden die zowel om je hoofd heen als over je hoofd gaan. Voor kinderen is hij wel best zwaar dus blijf erbij zitten en vertel ze ook dat ze hem vast moeten houden, dat is wel handig.

Wanneer de kids de 3d bril gebruiken is dat maar voor een paar minuutjes en ik zorg dat ze in de bank zitten. Van het beeld waar je naar kijkt kun je je namelijk best wel een beetje dizzy gaan voelen (heb ik ze bij ons trouwens nooit over horen klagen).

Over CoolGift.com

Bij CoolGift vind je allerlei te gekke gadgets waarvan je misschien van sommige producten nooit hebt geweten dat ze überhaupt bestaan. Van de welbekende selfiesticks tot kartonnen smartphone projectors en van krijtbordbekers tot ergonomische laptoptafeltjes; je vindt er van alles. Bij bestellingen vanaf €50,00 is verzenden gratis, hieronder betaal je €4,50. Realiseer je je ’s avonds laat nog dat je een cadeautje nodig hebt de volgende dag, geen probleem: Wanneer je voor 22.55 uur bestelt heb je je bestelling de volgende dag in huis (behalve natuurlijk als de volgende dag een zondag is ;-)

De FreeFly VR 3d bril is te koop voor €69,95.

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met CoolGift.com

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button