Lifestyle

Je eigen glossy maken met YourPhotoMag app

YourPhotoMag app om eigen magazine te maken

Een week of 2 geleden schreef ik over YourPhotoMag, een app waarmee je een magazine/glossy kunt maken die je kunt vullen met foto’s vanf je telefoon. Wij zitten in het testteam en mogen als 1 van de eersten een eigen gemaakt magazine ontvangen. En daar zijn we heel erg benieuwd naar natuurlijk! Sowieso naar hoe het magazine eruit ziet maar natuurlijk ook naar de kwaliteit van de foto’s die gemaakt zijn met mijn Iphone 6. Zijn de beelden kwalitatief goed genoeg om op A4 formaat te worden afgedrukt?

Een glossy maken op je telefoon

Ik wist niet dat dat zo eenvoudig kon. Eerst dacht ik, mmm, is dat nou wel zo handig maar het is eigenlijk gewoon een uitkomst. Ik maak veel foto’s met mijn Iphone en plaats veel op Instagram. Eén keer per jaar maak ik een jaarboek voor de kids, met foto’s van mijn Iphone en van mijn spiegelreflex. Maar wat een uitzoekerij elk jaar weer, gewoon omdat het zó veel foto’s zijn. Het mooie van de YourPhotoMag app is dat je op een gemakkelijke manier bijvoorbeeld elke maand een magazine kunt maken of eens in de 3 maanden. Zo hou je het voor jezelf overzichtelijk én het is niet zo tijdrovend.

YourPhotoMag app om eigen magazine te maken

De kwaliteit van de glossy

Ontzettend benieuwd ben ik naar de glossy en zodra het op de deurmat valt en meteen pak ik het uit. Het is verpakt in een doorzichtige folie waardoor het adres goed zichtbaar is voor de bezorger, deze is namelijk op de achterzijde van het magazine meegedrukt. Het voelt meteen aan als een “echte” glossy, die je in de winkel koopt. De pagina’s binnenin zijn niet zo glimmend als de voorkant, ze hebben een iets mattere uitstraling. Maar dat doet niets af aan de foto’s! Het spreekt voor zich dat foto’s die gemaakt zijn met een spiegelreflex mooier zijn maar ik sta versteld van de kwaliteit van de Iphone foto’s; die zien er erg mooi uit, zelfs op A4 formaat.

Bestel jouw eerste glossy met korting

Wil je wat meer informatie over de werking van de app, lees dan ons vorige bericht over YourPhotoMag. Wil je meteen aan de slag, dan kunnen we je een mooie introductiekorting aanbieden. Via deze link bestel je je eigen glossy voor maar €3,95 ipv €8,95. Naast de korting die je krijgt kun je meteen een e-book downloaden met daarin 12 tips voor het fotograferen met je smartphone. Op deze pagina vind je ook meer informatie over abonnementen; je kunt naast een enkele glossy bestellen namelijk ook een maandelijks, een kwartaal of een jaarabonnement nemen. Een ideale manier om jouw foto’s georganiseerd te houden en geen stress te hebben over jaarboeken!

*Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met YourPhotoMag

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button