Europa

Gezinsvakantie op recreatiepark de Leistert in Limburg

Eigenlijk is er niets zo leuk als vakantie met het gezin. Lekker overnachten in een luxe bungalow, een cabin of een lodge. Of in een safari- of glamping tent. Zo nu en dan ben ik lekker aan het rondsnuffelen, op zoek naar een leuke kindercamping in Nederland waar dat kan. Laatst kwam ik online terecht bij recreatiepark de Leistert in Limburg, waar bovenstaande allemaal mogelijk lijkt te zijn. Een mooie en kindvriendelijke camping waar je terecht kunt met eigen camper, tent of caravan, maar waar je ook kunt overnachten in een leuke lodge of in een glamping tent.

Accommodaties op recreatiepark de Leistert

Recreatiepark de Leistert lijkt dé ideale plek in het zuiden van Nederland, voor het verkennen van een groot deel van Limburg. Het prachtige Limburgse landschap verkennen is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je dit doet vanuit één van de mooie accommodaties op het park, of vanuit jouw tent op een mooie kampeerplek. Mét eigen sanitair welteverstaan, want ook dat is mogelijk. Recreatiepark de Leistert biedt ruime kampeerplaatsen die je kunt huren mét privé sanitair en/of sauna. Op de camping kun je kiezen voor een standaard, standaard plus of comfort kampeerplaats voor de tent of camper.

Baden in iets meer luxe is natuurlijk ook niet verkeerd. Dan is er keuze uit één van de bungalows op het park. Deze bungalows zijn geschikt voor 4 tot wel 11 personen. Zelfs een bungalow huren met wellness behoort tot de opties. Onze kinderen zijn niet klein meer, maar als ze dat nog wel waren geweest zouden de kindvriendelijke bungalows in luxe, comfort of kids special mét omheinde tuin en een semi-privé speeltuin ideaal zijn.

Ook voor mensen die bijvoorbeeld op fietsvakantie zijn biedt de Leistert leuke accommodaties. Er zijn 2-persoons cabins en lodges te huur. De short stay cabins zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt zelfs beschikken over je eigen toilet. Ook voor glamping in Nederland moet je zo te zien op recreatiepark de Leistert zijn. Er zijn diverse soorten glamping accommodaties op het park te boeken.

Faciliteiten voor kinderen en volwassenen

Bij recreatiepark de Leistert in Limburg zal het me tijdens een verblijf aan niets ontbreken. Terwijl ik heerlijk ontspan met een goed boek en een glas wijn, vermaken de kinderen zich uitstekend op het park. Beeld ik zo eens in! Bijvoorbeeld met adventure golf of op het adventure sportveld. Urenlang ongestoord spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook in Aventuria kunnen kinderen naar hartenlust spelen, dansen en knutselen. En Pluck & Pien zijn er ook, al zijn onze kinderen daar misschien al een beetje te oud voor. Recreatiepark de Leistert lijkt op en top kindvriendelijk. Voor de kleintjes, maar ook voor tieners is er genoeg te beleven. Ravotten op de fietscrossbaan, hyperbowling met geweldige lichteffecten, Jeu de Boules, vissen en een balletje trappen op het verharde sportveld. Met zoveel faciliteiten op het park is een vakantie natuurlijk altijd te kort!

Zwemmen of naar het strand? De perfecte invulling op warme vakantiedagen

Vakantie is natuurlijk niet compleet zonder water. In een zwembad of in een heuse waterspeeltuin met speelzone. Op recreatiepark de Leistert vind je zelfs een strand bij het watergeweld. Hier kunnen we met het hele gezin van de zon genieten, of van een smakelijke picknick. Visliefhebbers kunnen hun geluk beproeven aan de waterkant, door een vishengel uit te gooien in de visvijver. Voor ieder wat wils, voor jong en oud.

Restaurants op recreatiepark de Leistert

Ook aan de innerlijke mens moet op vakantie worden gedacht. Lekker eten is natuurlijk één van de hoogtepuntjes van een vakantiedag. Dat begint al in de ochtend met vers geurende broodjes. Die worden lekker warm afgebakken in de supermarkt. Tussen de middag kun je op het park lekker lunchen bij cafetaria Mr. Friet of bij La Selva Food & Drinks. Als we ’s avonds eens zin hebben in een uitgebreid diner met de hele familie dan schuiven we aan bij restaurant Grillo en genieten we van de lekkerste grillgerechten. Een keertje trek in de Italiaanse keuken? Bij Via Verde dichtbij de Plaza maken ze de pizza’s vers en onweerstaanbaar lekker, als ik foto’s moet geloven!

Waarom ik zou kiezen voor recreatiepark de Leistert?

Recreatiepark de Leistert zou voor ons een goede keuze zijn omdat ik waarde hecht aan ontspanning op vakantie. Maar eigenlijk ook wel een beetje aan luxe, gezelligheid én een mooie omgeving. Recreatiepark de Leistert lijkt dat allemaal te hebben. Elke accommodatie op het park is goed onderhouden en biedt voldoende privacy. En het park is ontzettend kindvriendelijk opgezet. Precies zoals een onvergetelijke vakantie bedoeld is!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button