Rokjes voor overgang van zomer naar herfst

De winkels hangen al weken lang vol met winterkleding en buiten is het (nog steeds) 30 graden… Hier nog helemaal geen behoefte aan het kopen van winterkleding! Toch is het wel handig om alvast een beetje rond te neuzen want het kan zomaar zo zijn dat het volgende week ineens 15 graden is. Welke kleding is nou handig om te dragen in de overgang van zomer naar herfst zonder dat het nog een “hoog-zomer-look” heeft of eigenlijk meteen al té winters is?

Rokjes, altijd goed!

Voor de meiden zijn rokjes heel fijn om te dragen. Altijd eigenlijk, maar vooral in deze periode is het zo makkelijk te combineren. Zomerrokjes kun je lang door dragen en passen daar eerst topjes en shirts met korte mouwen op, zodra het wat kouder wordt kunnen de leggings en de longsleeves uit de kast komen. Om vervolgens, als het echt koud wordt, het verder aan te kleden met leuke laarzen of stoere boots, wollige bontjes en vestjes.

Andersom werkt het natuurlijk ook zo; veel rokjes uit de wintercollectie kunnen best lang doorgedragen worden in het voorjaar en heb je een rokje van niet al te dikke stof dan draagt het zo het hele jaar door lekker.

We pikken een zestal rokjes uit die we tegenkomen in de webshops, sommige zelfs heel leuk afgeprijsd:

Het Noppies rokje (van €24,99 voor €14,99) bijvoorbeeld, zowel in grijs als in roze verkrijgbaar. Ideaal om te dragen tijdens de overgang van zomer naar herfst. Zomershirtjes staan er leuk op en heb je al longsleeves in de kast liggen dan past dat ook prima. Korte legging, lange legging, alles kan.

 

rokjes voor overgang van zomer naar herfst - AllinMam.com

Schotten hebben toch nooit iets aan onder een Schotse kilt? Dan hoeft het onder dit leuke geruite rokje van Scotch R’Belle (€59,95) ook niet perse, maar kan natuurlijk wel :-)

Slippers kunnen goed onder dit leuke rokje van Wild (€44,99) wanneer de temperaturen het nog toelaten, alhoewel het wel een rokje uit de nieuwe wintercollectie is. Zie je het al voor je met stoere suede boots, als het buiten kouder wordt? Ik wel!

Nog eentje waar suede boots of laarzen niet onder zouden misstaan, dit rokje van Noppies (van €24,99 voor €14,99). Beetje hippie maar toch ook weer niet?

Roze, geel, blauw, wit… alles past op en onder dit rokje van Kidzface (€25,99).

Felle kleuren doen het ook in de winter goed, vooral bij kindjes met bleke gezichtjes kan het de kleur lekker ophalen. Het Kidz Art rokje (van €27,95 voor €16,77) zal het goed doen met slippertjes en blote beentjes zo lang het buiten lekker warm is. Wanneer het echt koud wordt een leuke felle maillot eronder en een bontje erop… met felle kleurtjes kun je eindeloos combineren!

*Deze post bevat affiliate linkjes

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close