Op pad met Sunny Cars: win een tegoed van €150,00

Het is voor mij by far de fijnste manier van reizen: een leuke bestemming uitzoeken, een vliegticket boeken en een huurauto reserveren. Heerlijk om op de plek van bestemming vrijheid te hebben! Om te gaan en te staan waar je wilt, om je plannen aan te passen wanneer het weer slecht is en om meteen iets te doen met tips van locals. Het verbaast me elke keer weer hoe snel na het landen ik achter het stuur van de huurauto zit. En daar hou ik van! Geen tijd verdoen, meteen op pad om de bestemming te ontdekken.

Auto huren bij Sunny Cars

Een auto huren doe ik het liefst bij Sunny Cars. Eigenlijk ook een beetje uit luiheid, om eerlijk te zijn. Bij Sunny Cars hoef je je namelijk niet te verdiepen in de kleine lettertjes, alles is meteen goed geregeld. Dat betekent natuurlijk niet dat ik de huurvoorwaarden niet doorlees, maar van de volgende dingen kan ik altijd uit gaan:

  • Alle verzekeringen zijn inbegrepen
  • Glas-, banden-, bodem- en dakschade is gedekt
  • Bij schade betaalt Sunny Cars het eigen risico terug
  • WA-dekking van €7,5 miljoen is inbegrepen
  • Ongelimiteerde kilometers
  • Lokale belastingen zijn inbegrepen
  • Luchthavenafleveringskosten zijn inbegrepen
  • De tankregeling is eerlijk
  • 24 uur per dag kun je terecht bij Sunny Cars via een noodnummer
  • Je betaalt geen boekingskosten

Bovendien vind ik het reserveren van een auto op de website van Sunny Cars heel fijn. Zo kun je filters gebruiken om de juiste auto voor te vinden en kun je kiezen uit verschillende klassen. Bij bepaalde auto’s is meteen een tweede bestuurder inbegrepen, ook dat is handig. Hoef je dat ter plekke niet meer te regelen (en te betalen!).

Met een huurauto zie je meer

Ooit op Instagram gezocht op #meteenhuurautoziejemeer? Moet je eens doen. Je ziet de leukste beelden voorbij komen van mensen die op pad zijn geweest met een huurauto van Sunny Cars. Dat is wat mij betreft het grootste voordeel van een auto op de bestemming: van de geijkte paden afwijken. Afgelegen plekken ontdekken waar je maar weinig andere mensen tegenkomt. Genieten van rust en van de natuur!

Onze plannen met Sunny Cars komende maanden

Komende periode staan er voor ons weer leuke trips op de planning en bij 2 trips maken we gebruik van de diensten van Sunny Cars. Zo gaan we in april naar het Schotse Isle of Skye en eind juni naar Kroatië (Split). Korte trips van 3 á 4 nachten, waarbij je voor rond de €100,00 al een kleine auto huurt. Met een upgrade (Renault Captur of soortgelijk) komen we in Schotland voor 4 dagen bijvoorbeeld uit op €150,00, incl. tweede bestuurder.

Win een tegoed van €150,00 voor het huren van een auto

Het leuke is dat ook jij binnenkort de weg op kunt met Sunny Cars! We mogen een tegoed weggeven van maar liefst €150,00. Zoals je hierboven kunt lezen betekent dat bijna zo goed als zeker een week lang een kleine auto huren of een paar dagen een (grotere of luxere) upgrade.

Wat moet je doen om kans te maken? Zorg dat je onze Facebookpagina leuk vindt en laat hieronder een reactie achter op welke bestemming jij het liefst een paar dagen rond zou rijden in een huurauto. Het taggen van de persoon waarmee je dat het liefst zou doen onder ons Facebookbericht over Sunny Cars is natuurlijk helemaal top!

Op donderdag 29 maart maken we de winnaar bekend. Succes :-)

Winnaar Sunny Cars tegoed bekend

De winnaar is bekend! Op onze pagina met winacties winnaars kun je checken of jij degene bent die binnenkort met een huurauto van Sunny Cars op stap kan :-) Stuur ons even een mailtje met je gegevens (info@allinmam.com). Veel rijplezier!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button