Op pad met Sunny Cars: win een tegoed van €150,00

Het is voor mij by far de fijnste manier van reizen: een leuke bestemming uitzoeken, een vliegticket boeken en een huurauto reserveren. Heerlijk om op de plek van bestemming vrijheid te hebben! Om te gaan en te staan waar je wilt, om je plannen aan te passen wanneer het weer slecht is en om meteen iets te doen met tips van locals. Het verbaast me elke keer weer hoe snel na het landen ik achter het stuur van de huurauto zit. En daar hou ik van! Geen tijd verdoen, meteen op pad om de bestemming te ontdekken.

Auto huren bij Sunny Cars

Een auto huren doe ik het liefst bij Sunny Cars. Eigenlijk ook een beetje uit luiheid, om eerlijk te zijn. Bij Sunny Cars hoef je je namelijk niet te verdiepen in de kleine lettertjes, alles is meteen goed geregeld. Dat betekent natuurlijk niet dat ik de huurvoorwaarden niet doorlees, maar van de volgende dingen kan ik altijd uit gaan:

 • Alle verzekeringen zijn inbegrepen
 • Glas-, banden-, bodem- en dakschade is gedekt
 • Bij schade betaalt Sunny Cars het eigen risico terug
 • WA-dekking van €7,5 miljoen is inbegrepen
 • Ongelimiteerde kilometers
 • Lokale belastingen zijn inbegrepen
 • Luchthavenafleveringskosten zijn inbegrepen
 • De tankregeling is eerlijk
 • 24 uur per dag kun je terecht bij Sunny Cars via een noodnummer
 • Je betaalt geen boekingskosten

Bovendien vind ik het reserveren van een auto op de website van Sunny Cars heel fijn. Zo kun je filters gebruiken om de juiste auto voor te vinden en kun je kiezen uit verschillende klassen. Bij bepaalde auto’s is meteen een tweede bestuurder inbegrepen, ook dat is handig. Hoef je dat ter plekke niet meer te regelen (en te betalen!).

Met een huurauto zie je meer

Ooit op Instagram gezocht op #meteenhuurautoziejemeer? Moet je eens doen. Je ziet de leukste beelden voorbij komen van mensen die op pad zijn geweest met een huurauto van Sunny Cars. Dat is wat mij betreft het grootste voordeel van een auto op de bestemming: van de geijkte paden afwijken. Afgelegen plekken ontdekken waar je maar weinig andere mensen tegenkomt. Genieten van rust en van de natuur!

Onze plannen met Sunny Cars komende maanden

Komende periode staan er voor ons weer leuke trips op de planning en bij 2 trips maken we gebruik van de diensten van Sunny Cars. Zo gaan we in april naar het Schotse Isle of Skye en eind juni naar Kroatië (Split). Korte trips van 3 á 4 nachten, waarbij je voor rond de €100,00 al een kleine auto huurt. Met een upgrade (Renault Captur of soortgelijk) komen we in Schotland voor 4 dagen bijvoorbeeld uit op €150,00, incl. tweede bestuurder.

Win een tegoed van €150,00 voor het huren van een auto

Het leuke is dat ook jij binnenkort de weg op kunt met Sunny Cars! We mogen een tegoed weggeven van maar liefst €150,00. Zoals je hierboven kunt lezen betekent dat bijna zo goed als zeker een week lang een kleine auto huren of een paar dagen een (grotere of luxere) upgrade.

Wat moet je doen om kans te maken? Zorg dat je onze Facebookpagina leuk vindt en laat hieronder een reactie achter op welke bestemming jij het liefst een paar dagen rond zou rijden in een huurauto. Het taggen van de persoon waarmee je dat het liefst zou doen onder ons Facebookbericht over Sunny Cars is natuurlijk helemaal top!

Op donderdag 29 maart maken we de winnaar bekend. Succes :-)

Winnaar Sunny Cars tegoed bekend

De winnaar is bekend! Op onze pagina met winacties winnaars kun je checken of jij degene bent die binnenkort met een huurauto van Sunny Cars op stap kan :-) Stuur ons even een mailtje met je gegevens (info@allinmam.com). Veel rijplezier!

Tags

30 Comments

 1. Mijn dochter gaat haar HBO diploma halen in mei. En voor haar inzet ga ik een verrasssing(strip) met haar maken. Hoe mooi zou het zijn als we op de(ze) (verrassing)STRIP in ‘what happens in ….., stays in …..’ in een echte Sunny Cars cabrio kunnen rondrijden.

 2. Heerlijk! Daar zou ik wel raad mee weten. Nog even een paar daagjes lekker naar de Italiaanse zon, nu ik nog mag vliegen tijdens mijn zwangerschap…oh dat lijkt mij echt top  En dan samen met mijn man Reinier Gouverneur rondrijden in zo’n leuk autootje en de leukste Trattoria’s en Agricultura’s opzoeken. Pure verwennerij!

 3. We gaan in Oktober naar Sicilië en daar een huurauto hebben zou echt geweldig zijn samen met Ivo Pepels. Tijd te kort om Lopend het hele eiland verkennen ! Ik doe héél graag mee

 4. Met zo’n Sunny auto zou ik het heel leuk vinden om onze eerste familie vakantie (m’n vriend, ikzelf en ons zoontje en dochtertje) te vieren! Heerlijk naar noord-Italië. Zo’n prachtige en rustige gebieden daar :)

 5. Pfff, zoveel keuzes! Road trippen door IJsland, of echt naar de zon en Italië kiezen. Zuid Frankrijk blijft mooi. Ik moet er nog even over nadenken :) :)

 6. We gaan naar Griekenland!!! Samen met het gezin van mijn vriendin.
  Haar oudste zit half uurtje verder als ons en is voor het eerst alleen op vakantie! We zijn van plan om met de auto daar heen te gaan een dag! Even om te kijken hoe het gaat 😉Dit zou natuurlijk superleuk zijn om dit hiervoor te gebruiken😊😊

 7. Wij willen met de kids naar zuid Frankrijk. Voor het eerst dus een echt avontuur voor ons allemaal. Met een huurauto kunnen we nog meer prachtige plekken ontdekken, avonturiers in de dop👍😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge