Gadgets

4 telefoon accessoires om je stijl mee te boosten


De beste manier om je telefoon te updaten? Nieuwe accessoires halen. De beste manier om hem te verbeteren? Accessoires halen. De beste manier om hem te beschermen? Je hebt gelijk – het is door accessoires te halen.

We houden allemaal van accessoires. Ze kunnen de look echt afmaken of net dat beetje extra pit geven. Ook je telefoon verdient wat, maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn in de wereld, hebben we een lijst gemaakt van 4 items die je telefoon niet alleen verdient, maar ook nodig heeft! Laten we er induiken.

Belangrijke dingen eerst: Schermbeschermer

Heb je een nieuwe telefoon? Gefeliciteerd, voeg nu ook die screen protector toe aan je winkelwagen. Het scherm van je telefoon kan het makkelijkst beschadigd kan raken. Een scherp voorwerp komt tegen je telefoon en dat is het. Je zit met een gebarsten, maar gloednieuwe telefoon en het repareren ervan kan meer dan de helft van de prijs van je toestel kosten. Neem dus nooit een risico en breng altijd die screen protector aan!

4 telefoon accessoires om je stijl mee te boosten - AllinMam.com

De tweede stap: Telefoonhoesje

Heb je een schermbeschermer? Uitstekend, zorg nu dat de rest van je toestel ook beschermd is. Iedereen heeft zijn telefoon wel eens laten vallen en als je handen niet chirurgisch stabiel zijn, heb je hem waarschijnlijk meer dan één keer of twee keer of misschien wel vaker laten vallen dan je zou kunnen tellen. Maar er is een addertje onder het gras. Met elke val, raakt je telefoon geschaafd, gedeukt of soms onbruikbaar, dus vermijd dat en steek je kostbare telefoon in een beschermend telefoonhoesje. Je telefoon verdient een leuk telefoonhoesje dat hem beschermt tegen al die (toekomstige) valpartijen. Nog veiliger: een hoesje met koord!

Handig zonder handen: Autohouder

Tegenwoordig is je telefoon veel meer dan alleen een toestel om mee te bellen. Je kunt ‘m gebruiken als GPS, om muziek te spelen of als handsfree communicatiesysteem in je auto. Een betrouwbare telefoonhouder voor in je auto houdt je toestel niet alleen veilig tijdens het rijden door al die hobbels op de weg, maar maakt ook je leven gemakkelijker door je telefoon functioneler te maken. Het is een betere optie in plaats van ‘m ergens op de stoel of in een bekerhouder te gooien. En omdat kleingeld er geen krassen op zal maken, zoals in die bekerhouder, zal je telefoon er veel langer als nieuw uitzien.

4 telefoon accessoires om je stijl mee te boosten - AllinMam.com

Om het gemakkelijk te maken: Draadloze oplader

Niets is beter dan je geen zorgen te hoeven maken over al die kabels, de juiste aansluitingen en dat hele gedoe. Met een draadloze oplader vergeet je niet alleen die mythische, niet-passende oplader die op de één of andere manier alleen past nadat je ‘m duizend keer hebt omgedraaid. Je kunt ook gewoon je telefoon erop leggen en weglopen, wetende dat je telefoon altijd klaar is om op te pakken en je dus niet meer die kabel uit het stopcontact trekt terwijl je wegloopt! Verbeter je ervaring met het opladen en haal jezelf een draadloze lader.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button