ReceptenValentijnsdag

Valentijnsdag idee: Yoghurt mousse met frambozen

Misschien wil je met Valentijnsdag nét even iets leuks doen voor je geliefde maar vind je het onzinnig om echt helemaal uit te pakken. Misschien zit toch ergens nog in je hoofd dat Valentijnsdag is voor onbekende liefdes?

Deze lekkere yoghurt mousse met frambozen zet je binnen een handomdraai op tafel, leuk om je geliefde mee te verrassen na het eten bijvoorbeeld. Of ’s avonds op de bank, of ’s morgens bij het ontbijt.

Lees ook: Valentijnsdag ideeën voor als je al langer bij elkaar bent

yoghurt mousse met frambozen smaak | AllinMam.com recepten

Yoghurt mouse met frambozen ingrediënten

2 kommetjes/glaasjes, blender, 100 gram (lekker zoete!) frambozen, 150 gram milde Griekse yoghurt, 1 eiwit, 1 el kokosbloemsuiker. Voor evt. garnering: blauwe bessen en paar blaadjes munt.

Lees ook: Valentijnstaart met frambozen

Bereiding van de yoghurt mousse met frambozen

Splits het ei en klop het eiwit, maar nog niet stijf. Voeg de kokosbloemsuiker toe en klop het eiwit verder tot deze stijf is. Gooi de yoghurt in de blender, samen met de frambozen en het eiwit. Hou een paar frambozen apart voor garnering. Verdeel het mengsel over de 2 glaasjes, zet even in de koelkast zodat het goed kan opstijven. Garneer het voor serveren met de frambozen en evt. blauwe bessen en blaadje munt. Vind je het mengsel niet zoet genoeg, dan kun je experimenteren met iets meer kokosbloemsuiker of een druppeltje stevia.

Eet smakelijk!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Vrolijk Voorjaar 728x90
Back to top button