Reistips

Op zoek naar een leuke camping

Veel mensen zijn alweer aan het kijken waar de vakantie volgend jaar naartoe gaat en als echt kampeer-freaks zijn wij natuurlijk ook al op zoek naar een leuke bestemming. Afgelopen zomer is onze vakantie in Duitsland hartstikke goed bevallen en ik denk dat de kans groot is dat we weer die kant op gaan, maar dan wel een stuk zuidelijker; richting Beieren of misschien zelfs wel naar Oostenrijk of Zwitserland, of naar de Franse Alpen. Toen we nog geen kinderen hadden hebben we een keer een week gekampeerd in Zwitserland en dat was prachtig, zó gaaf om ’s morgens je tent open te ritsen en tegen die witte bergtoppen aan te kijken!

Kamperen op leuke camping

Vorig jaar ben ik heel gericht op zoek gegaan naar een camping bij een boer, leek me ontzettend leuk. En dat was het ook, vooral de kinderen vinden het te gek om bij dieren in de buurt te zijn. Omdat we dit jaar echt de bergen in willen en we eigenlijk nog niet weten in welk land we dan een leuke camping kunnen vinden voel ik me een beetje aangewezen op de verzamelsites met campings in verschillende landen. Op www.lux-camp.nl vind je zo’n mooi overzicht. Met aanbod van campings in onder meer Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Oostenrijk en Hongarije kun je hier heerlijk rondneuzen op zoek naar een geschikte camping.

Lees ook: Leuke kindvriendelijke campings in Zweden

Stacaravan of tent?

Op deze website kun je zowel campings vinden met stacaravans en campings met tentplaatsen, in totaal hebben ze ruim 100 campings in hun bestand. Zoek op regio, op standplaats of op omgeving (strand, bos etc.) en je krijgt een mooie selectie campings terug. Het zijn wel vrij luxe en grotere campings waar naast tentplaatsen over het algemeen ook safaritenten en stacaravans met airco beschikbaar zijn. Neem eens een kijkje, wie weet kom je een leuke camping tegen en is jouw zoektocht naar een vakantiebestemming voor volgende zomer meteen klaar :-)

*Dit is een gesponsorde post

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button