Telefoonhoesje als accessoire bij jouw outfit

De tijd dat een telefoonhoesje alleen diende als bescherming voor je telefoon ligt al ver achter ons. Tegenwoordig wordt een telefoonhoesje meer gezien als accessoire wat passend gedragen kan worden bij je outfit. Zo zijn er steeds meer kledingmerken die telefoonhoesjes met bepaalde printjes verkopen die dan weer passen bij je outfit. Leuk toch?

Siliconen hoesje of hardcase?

Nu kun je natuurlijk ook heel makkelijk zelf hoesjes kopen die bij je outfit passen. Wil je een hoesje wat overal bij past? Dan kom je waarschijnlijk het beste weg met een transparant hoesje. Transparante hoesjes zijn in veel verschillende versies te koop. Met heel lichte opdruk of met een opdruk die de helft van je telefoon(hoesje) bedekt bijvoorbeeld. Een nadeel van een transparant siliconen hoesje kan zijn dat het iets verkleurt. Wil je dit voorkomen kies dan voor een hoesje van hard materiaal (hardcase).

Hardcases zijn zowel transparant verkrijgbaar als met opdruk. En ook nog eens in veel verschillende uitvoeringen. Iphone X hoesjes bijvoorbeeld zijn onder andere verkrijgbaar met een zgn bumper, die ervoor zorgt dat je telefoon extra beschermd wordt. Handig wanneer je telefoon nog wel eens op de grond valt. Let er wel op dat een hoesje met een siliconen bumper beter beschermt dan een hoesje met een kunststof bumper. Siliconen veert als het ware een beetje mee en dat komt goed uit als het gaat om klappen opvangen.

Telefoonhoesje als accessoire bij jouw outfit - AllinMam.com

Je hoesje gebruiken als portemonnee

Ben je een type die van alles mee wil nemen in zijn telefoonhoesje? Wil je een hoesje meteen gebruiken als portemonnee? Dan ben je het beste uit met een flipcase, ook wel een bookcase genoemd. Ook in deze categorie weer ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Je hebt de hoesjes waar je 3 pasjes in kwijt kunt maar er zijn ook hoesjes waar je een extra “flapje” hebt zodat je meer pasjes en zelfs briefgeld kwijt kunt. En weet je dat er ook portemonnee hoesjes zijn waarbij je je telefoon door middel van een hardcase met magneet zo in je hoesje kunt klikken? Ideaal als je niet elke keer allemaal losse spulletjes met je mee wilt nemen.

Welk hoesje is handig voor jou

Welk hoesje uiteindelijk het handigst is hangt helemaal van je wensen af. Zo is een portemonnee met magneet hardcase voor je telefoon superhandig wanneer je graag wisselt. En ook wanneer je je telefoon zo nu en dan in de auto wilt gebruiken om te navigeren. Klik, je telefoon uit het hoesje en je zet hem zo in de houder in de auto. Eén ding is zeker. Er is tegenwoordig zo veel keuze dat je in alle gevallen je hoesje kunt afstemmen op je outfit!

*Foto’s via Shutterstock

Gerelateerde artikelen

Back to top button