Azië

Verre reizen met kinderen beurs. Sri Lanka of Vietnam?

Laatst zijn wij (man, ik en onze kinderen van 7 en 9) voor het eerst naar de Verre Reizen met Kinderen Beurs geweest. De beurs werd gehouden in Archeon, een leuke locatie om de beurs mee te combineren. Helaas zijn wij vanwege de harde regen en de hagel letterlijk door het park gerend. Jammer!

De beurs was verdeeld in een gedeelte met reisaanbieders en een deel met ervaringsdeskundigen: ouders en kinderen die veel ervaring hebben met het reizen met (jonge) kinderen. Ook werden er presentaties met verschillende onderwerpen gegeven.

Reisaanbieders op de beurs

De reisaanbieders waren erg vriendelijk en probeerden niet te verkopen maar oprecht te adviseren. Bovendien hadden zij bijna allemaal voor leuke kinderactiviteiten gezorgd, waardoor onze kinderen ook een erg leuke dag hebben gehad. Zelf vonden wij de ervaringen van andere ouders het meest waardevol. Het was goed om hun ervaringen met de verschillende landen te horen en goede gesprekken te kunnen voeren. We waren helemaal enthousiast over de beurs, echt een aanrader!

ver reizen met kinderen

Wat heeft de “verre reizen met kinderen beurs” opgeleverd?

We hebben al een jaar voorpret over een volgende verre reisbestemming. We waren er al vrij snel uit dat we weer naar Azië wilden en kozen voor Vietnam. Toch bleef ik mijn twijfels houden. Waarom weet ik niet, ik kan het dan ook niet benoemen. Iets in mij zei steeds weer dat we niet naar Vietnam moeten gaan, maar naar Sri Lanka. We hebben verschillende mensen om advies gevraagd en iedereen was even enthousiast over Vietnam. Daarom heb ik mijn twijfel weg gestopt en hebben we twee maanden geleden besloten om naar Vietnam te gaan. Een definitieve beslissing, dacht ik. Totdat… we naar de VRMK beurs gingen. Het doel van ons bezoek was om tips  te krijgen over dingen die we niet mochten missen tijdens onze reis. Maar wat gebeurde er… naarmate we meer ouders spraken, ging manlief steeds meer twijfelen over Vietnam. En Sri Lanka kwam steeds meer ter sprake.

Dus, waar gaat de reis met kinderen nu naartoe?

De tickets zijn inmiddels geboekt… naar Sri Lanka! We kunnen verder met de voorpret en gericht gaan kijken wat we allemaal gaan doen in Sri Lanka. We houden jullie op de hoogte!

Lees ook: Accomodatie boeken in Sri Lanka

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button