Wonen

Een totaal andere uitstraling in je huis met nieuwe woonaccessoires

Heb je zin om iets extra’s te doen voor je woning? Maar weet je eigenlijk nog niet precies wat je wil veranderen. Dan is deze blog helemaal voor jou, want vandaag willen we je een paar tips geven over welke woonaccessoires je aan je woning kan toevoegen om het helemaal af te maken.

Spiegels

Spiegels zijn woonaccessoires die je in bijna elke kamer in het huis kan plaatsen. Kamers waar spiegels in hangen voelen in de meeste gevallen direct ruimer aan. Daarnaast is het natuurlijk erg fijn om hier en daar even te kijken hoe je er uit ziet voordat je bijvoorbeeld weg gaat.

Er zijn veel verschillende soorten en maten spiegels waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het altijd een goed idee om eerst even wat rond te kijken voordat je een aankoop doet. Als je op zoek bent naar inspiratie dan is het een echte aanrader om het assortiment van By Boo eens te bekijken. By Boo heeft een grote variatie aan spiegels zodat je altijd iets vindt wat bij jou past.

Verlichting

Nog iets wat wonderen kan doen voor je woning is de verlichting. Vaak is er een grote plafondlamp in de meeste kamers aanwezig. Die zorgt voor voldoende verlichting maar is niet erg sfeervol. Daarom is het een aanrader om eens LED-strips of spot-verlichting te proberen. Deze kan je vaak instellen met verschillende kleuren en je kan meestal de felheid veranderen. Met slechts een paar extra LED-strips kun je al veel sfeer aan de kamer toevoegen. De beste plek om LED-strips toe te voegen is op een plaats waar je de strips zelf niet ziet, maar de verlichting die er van af komt wel. Denk bijvoorbeeld aan de achterkant van de bank die tegen de muur staat, onder de vensterbank of aan de onderkant van de tafel.

Kleden en kussens

Met het toevoegen van bijvoorbeeld een vloerkleed of kleine kussens aan de bank kan je het gevoel van de kamer een grote verandering geven. Een vloerkleed kan je het beste aan de rand van de bank leggen, zodat wanneer je op de bank zit je voeten op het vloerkleed staan. Dit geeft extra comfort en zorgt ervoor dat de ruimte meer als 1 geheel aanvoelt in plaats van als losse meubels.

Inspiratie

Als je inspiratie wil opdoen dan heb je een aantal mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld online bij de verschillende webshops rondkijken of tips zoeken in blogs. Je kan natuurlijk ook gewoon eens een winkel inlopen om rond te kijken. Woon je toevallig in noord Nederland? Op de meubelboulevard in Groningen zijn veel verschillende woonwinkel Groningen te vinden. Op die manier is er altijd voor ieder wat wils, van mensen die op zoek zijn naar luxe a-merken tot de doe-het-zelver.

Back to top button