Reistips

Een auto huren bij Sunny Cars

Een huurauto op je vakantiebestemming geeft je ontzettend veel vrijheid. Heerlijk toch, vliegen naar een ander land, je huurauto oppikken en vervolgens gaan en staan waar je wilt? Ik hou er van!

Een camper of een auto?

Tot nu toe heb ik alleen maar gebruik gemaakt van huurauto’s op mijn bestemming, maar het lijkt me ook super gaaf om met een camper rond te trekken. Ik denk dat het allebei voor- en nadelen heeft. Met een auto heb je meer vrijheid, ben je flexibeler. Parkeren in smalle straatjes, of op minder begaanbare wegen rijden op weg naar een afgelegen plekje. Dat doe je met een camper niet zo snel! Daarentegen heb je met een camper weer alles bij de hand. Ben je op een bestemming waar je wild mag kamperen? Dan kun je op elk plekje waar je wilt je camper laten staan en overnachten. Dat lijkt me gewoon heel gaaf om een keertje mee te maken.

Perfecte bestemmingen voor een roadtrip

Er zijn natuurlijk ontzettend veel bestemmingen die geschikt zijn voor het maken van een roadtrip. Afgelopen jaren heb ik diverse leuke trips gemaakt en mijn favorieten zijn onder andere: Andalusië, Schotland, Kroatië, IJsland en Noord-Griekenland.

Op pad met Sunny Cars: win een tegoed van €150 euro

Huurauto bij Sunny Cars

Een huurauto heb ik eigenlijk altijd via Sunny Cars. Ideaal, want bij Sunny Cars kom je niet voor onvoorziene kosten te staan. Alle verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen. Dat betekent geen extra verzekeringen afsluiten bij de verhuurpartner ter plaatse, ook niet als ze er op aandringen. Mocht je onverhoopt toch schade hebben aan de huurauto dan betaalt Sunny Cars je eigen risico terug. Ook wanneer het je eigen fout was. Dat is nog eens met een lekker idee op vakantie gaan!

Een steentje bijdragen aan een goed milieu

Heb je niet zo’n fijn gevoel bij het huren van een auto omdat het niet zo goed is voor het milieu? Dan trekt dit je misschien over de streep: bij Sunny Cars is het tegenwoordig heel eenvoudig om de CO2 uitstoot van je auto te compenseren. Dit wetende stap je misschien met een geruster gevoel achter het stuur op je vakantiebestemming.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button