Schoolkinderen

Zeeman rokjes en vestjes; fijne basis-items voor weinig

Ik verbaas me elke keer weer over de leuke dingen die ik tegen kom bij Zeeman. Zo schreef ik eerder al over de back to school collectie voor kinderen en hees ik me vorig jaar vol verbazing in een kerstjurkje van Zeeman. Met succes; meerdere mensen vroegen me met Kerst waar ik toch dat leuke jurkje vandaan had! Ik had daarvoor zelf geen idee dat Zeeman een kerstcollectie had :-)

Niet alleen maar kleding bij Zeeman

Naast kinderkleding en kleding voor volwassenen komt Zeeman zo nu en dan ook met een collectie dieren onesies; elke keer weer binnen mum van tijd uitverkocht. Niet zo gek, die zijn elke keer erg cute!

Zeeman rokjes; bij ons altijd in de kast

De rokjes van Zeeman vind ik ideaal; het is een modelletje wat bij mijn dochter gewoon prettig zit. De rokjes wegen niets, het stofje zwiert lekker (bij het rondjes draaien, heel belangrijk natuurlijk) en de tailleband sluit mooi aan. Ze draagt ze dan ook heel graag.

De tailleband is heel rekbaar maar zakt daardoor niet af. Deze rekbaarheid zorgt er wel voor dat we al een paar keer 2 seizoenen plezier hebben gehad van 1 rokje. En dat voor €3,99 :-)

Dit type rokje zie je elk jaar terug in de collectie; zelfde stof, ander kleurtje en/of printje. Wat ons betreft een onmisbaar basis-item in de kast van kleine meisjes.

Vestjes van Zeeman

Ook voor vestjes kun je bij Zeeman altijd terecht, of het nu zomer is of winter. Vestjes in basiskleuren vind je er altijd en elk seizoen zijn er wel vestjes die er qua print of stof tussenuit schieten.

Voor komende winter heeft onze dochter dit vestje met luipaard print (€7,99) in de kast hangen. Het vestje is niet gevoerd en daarom goed binnen te dragen in de winter. Voor de dagen met hogere temperaturen in het voor- en najaar is dit vestje ook fijn om buiten te dragen, desnoods met een longsleeve eronder.

Eindeloos combineren

Qua shirtjes kun je met dit setje (rokje en vestje) aardig wat kanten op; goudkleurig, zwart, wit met gouden of zwarte (tekst-)opdruk, lange mouwen of korte. Hetzelfde geldt voor legging of maillot; kan ook allebei. Op de foto draagt onze dochter zelfs een glitter-panty. Ik zeg; een goede combi voor kerst! Nog een shiny shirt op het rokje vinden en klaar is Kees :-)

Heb jij dit seizoen al iets bij Zeeman gekocht voor je kinderen en zo ja, wat precies? We zijn benieuwd naar jouw favorieten in deze leuke winkel!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button