Rosti Mepal Just Water

Water drinken; voor veel mensen is en blijft het een “dingetje”. Er zijn voldoende tips te vinden over hoe je aan voldoende water op een dag komt, bijvoorbeeld bij elke kraan in huis een glas zetten en steeds wanneer je in de buurt komt meteen een glas leeg drinken, elke keer wanneer je naar het toilet bent geweest meteen een glas water drinken, een 1 liter fles water op je bureau zetten wanneer je aan het werk bent en zo kan ik nog wel meer tips opnoemen. Maar hoe doe je dat als je de deur uitgaat en niet een herhaaldelijk gevuld onhygiënisch plastic flesje mee wilt nemen? Precies, je neemt een leuke drinkfles mee.

Nu heb ik al een aantal verschillende drinkflessen versleten en ik was weer toe aan een nieuwe, niet zo gek dus dat mijn keuze valt op de Rosti Mepal Just Water wanneer er wordt gevraagd of ik iets wil uitzoeken in de webshop van Rosti Mepal. Ook ben ik erg benieuwd naar de drinkfles omdat een collega van me deze fles heeft en daar razend enthousiast over is:

Ik vind de Just Water een erg fijne drinkfles, ik drink nu meer water en kom makkelijker aan m’n 2 liter water per dag! Ook vind ik het leuk dat op mijn fles mijn naam met foto er op staat en het is handig dat hij gewoon in de vaatwasser kan – Lonneke Nouwen

Rosti Mepal Just Water giveaway | AllinMam.com

Zij een fles met naam, ik een knalroze! Kunnen we ze goed uit elkaar houden :-) De fles neemt gemakkelijk mee en handig is het bandje wat er aan bevestigd is; het heeft bij mij al meerdere malen voorkomen dat de fles uit mijn handen viel wanneer ik teveel tegelijk uit de auto wilde halen.

Even moest ik wennen aan de dop, ik draaide steeds aan het witte gedeelte maar dat zit vast. Je moet aan het roze gedeelte draaien, hoe verder je draait hoe groter de opening wordt om uit te drinken en draai je hem helemaal door dan kan hij er af en kun je de fles vullen. Het draaien is écht handig, die kleine opening die je hiermee kunt maken is ideaal voor het laten drinken van kleine kinderen.

De fles is verkrijgbaar in roze, aqua, lime en transparant voor €9,99 in de webshop van Rosti Mepal. Neem meteen een kijkje naar alle andere mooie artikelen die Rosti Mepal aanbiedt, je vindt er de meest handige spulletjes voor in de keuken en voor onderweg.

Win een Rosti Mepal Just Water

Wil jij deze Rosti Mepal Just Water winnen? Wij mogen er eentje in kleur naar keuze weggeven! Laat hieronder weten waarom je de fles graag zou willen winnen en waarom hij jou zo handig lijkt. En uiteraard in welke kleur! Dinsdag 25 augustus maken we de winnaar/winnares bekend.

Gerelateerde artikelen

Back to top button