Kidzroom rugtassen | Giveaway

Kidzroom rugtassen | AllinMam.com

Even geleden hebben we kennis gemaakt met de leuke rugtassen van Kidzroom; een kinder-tassenmerk dat helemaal inspeelt op de fantasie van de kleintjes. Eerdere collecties vielen op door harde, primaire kleuren met grote opdrukken. Zo hebben we een collectie voorbij zien komen met heuse brandweerwagens, gele schoolbussen en stoere graafmachines. Ook diverse soorten fruit kregen een plekje op de tassen in de fruitcollectie en giraffen gingen op reis in auto’s en vliegtuigen. Naast deze leuke collecties is er ook een serie tassen helemaal geïnspireerd door alles wat met strand en zee te maken heeft, leuke zeilbootjes, ankers, een hoop strepen en de kleurencombinaties rood, blauw en wit zorgen er meteen voor dat je niet voorbij kunt aan het zomergevoel.

Verzorgingstassen ontbreken ook niet; naast alle kleurige rugtassen voor de kids zijn er ook luiertassen voor zowel papa’s als mama’s. Lekker neutraal van kleur en aan de binnenkant van deze tassen vind je een hoop opbergvakjes. Hier kunnen de papa’s ook prima mee over straat!

Deze diashow vereist JavaScript.

Qua kleur is voor de tassen uit de nieuwe Tall Tales najaarscollectie gekozen voor iets heel anders dan de in het oog springende primaire kleuren; het zijn nu pasteltinten die de tassen kleur geven. En laten we nu net in Kek Mama lezen dat volgens styliste Jetteke van Lexmond juist deze zachte kleuren als lichtroze en mint het helemaal gaan worden dit najaar voor meisjes!

De rugtassen zijn in 2 maten verkrijgbaar, je zou kunnen zeggen voor kindjes van 1 tot 3 jaar en van 4 tot 6 jaar. Natuurlijk is het maar net wat er meegenomen gaat worden want door de verstelbare schouderbanden past het eigenlijk altijd. Voorzien van een schattige kitten op de mint tas en een chihuahua pup op de roze tas maken meiden dit najaar helemaal de blitz wanneer ze met één van deze tassen op hun rug het schoolplein op komen rennen.

Wij hebben de rugtas inmiddels een aantal weken in huis en er wordt aardig wat mee afgezeuld. Madee is er erg mee in haar nopjes en neemt de tas het liefst overal mee naartoe. Er gaat dan ook van alles in; van speelgoed tot steentjes en takjes die ze vindt en van drinkbekers tot rokjes. De kwaliteit is erg goed, de tas is stevig, mooi afgewerkt en de ritsen zijn door kleine kindervingertjes gemakkelijk te openen. Samen met haar andere spulletjes is ze inmiddels helemaal school-proof!

Kidzroom rugtassen | AllinMam.com

Kidzroom Tall Tales rugtas giveaway
Zou jij ook graag deze mintgroene Tall Tales tas van Kidzroom op de rug van je dochter zien? Wij mogen er eentje weggeven aan een van onze lezeressen! Wil je kans maken, laat dan hieronder in een reactie weten waarom je de tas graag zou willen winnen én like AllinMam op Facebook. Donderdag 10 september maken we bekend wie de gelukkige is!

Gerelateerde artikelen

Back to top button