LoveStation22 jurkjes | Wat zijn ze leuk!

LoveStation22 | AllinMam.com

We mogen een jurkje bestellen uit de nieuwe collectie van LoveStation22 en dat valt niet mee; wat een leuke jurkjes! Je zult misschien denken LoveStation22? Nooit van gehoord? Daar gaat zeker verandering in komen want hou je van hippe jurkjes, dan kun je om dit leuke, jonge merk niet meer heen.

Als we op de website van LoveStation22 kijken zien we pittige jonge dametjes met jurkjes aan die er wel heel comfortabel uit zien. Mooi soepel vallende jurkjes, ik hou van dit modelletje en ik weet dat het Madee altijd zo mooi staat! In het overgrote deel van de collectie voor komende winter zie je dieren terugkomen op diverse kleuren stoffen, van mosgroen tot neon coral en van zwart tot mint. De meeste jurkjes zijn voorzien van leuke ceintuurs in verschillende kleuren, wel of niet gevlochten en ook flitsende opdrukken ontbreken niet.

LoveStation22 | AllinMam.com

De kleding van LoveStation22 is verkrijgbaar van maat 92 t/m 152 en is heel betaalbaar; zo betaal je voor een jurkje uit deze nieuwe wintercollectie tussen de €29,95 en €39,95. Naast de jurkjes vind je er rokjes, leuke shirts, opvallend gekleurde leggings, jumpsuits en vestjes.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Twijfel ik tussen heel veel jurkjes (ze zijn allemaal zo leuk!), uiteindelijk valt de keuze op dit groene jurkje met fel gekleurde details. Het valt perfect, ook de mouwlengte is precies goed. Madee is er ook meteen weg van! De stof valt heel soepel en het jurkje is erg mooi afgewerkt. Wat ik ook belangrijk vind; de hals is niet te wijd, dat vind ik altijd zo armoedig staan.

LoveStation22 | AllinMam.com

LoveStation22 is in haar inmiddels 1,5 jarige bestaan enorm aan de markt aan het timmeren. De door de natuur geïnspireerde kleding wordt inmiddels in tientallen (web-)winkels verkocht en met vele volgers op Social Media heeft het al echt een vast plekje verovert op de Nederlandse kledingmarkt. Voor elk verkocht kledingstuk doneert LoveStation22 samen met de winkeliers een vast bedrag aan Wereld Natuur Fonds.

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button