Gezonde voeding

Verse groentesap in glazen flesjes thuisbezorgd


We weten allemaal dat gezond eten belangrijk is. Maar wist je dat je jouw dagelijkse portie vitaminen en mineralen ook drinkend binnen kunt krijgen? Met biologische groentesapjes bijvoorbeeld. Zo kom je op een eenvoudige manier aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. De verse groentesappen van Sapje kunnen je hierbij helpen. Sapje perst dagelijks lekkere én gezonde groentesappen, verpakt ze in glazen flesjes en vriest ze in. Met liefde gemaakt van biologische ingrediënten.

Waarom is het drinken van verse groentesap gezond?

Het drinken van groentesappen is gezond. In ons drukke bestaan blijft er namelijk maar weinig tijd over om elke dag te koken volgens de Schijf van Vijf. Dat is direct de reden waarom we vaak niet kunnen voldoen aan de aanbevolen dagelijkse behoefte van 400 gram groenten per dag. Zonde, want uiteindelijk gaat dit ten koste van onze gezondheid. Met de verse groentesap van Sapje lukt dit wel. Deze vitaminebom in een glazen flesje bevat alle mineralen, vitaminen en antioxidanten die je nodig hebt. Een goede en gezonde start van jouw dag.

De 100% biologische groentesappen worden op ambachtelijke wijze bereid met de beste slowjuicers die er bestaan. Drink een verse groentesap bij het ontbijt, tijdens de lunch of lekker tussendoor als dat beter uitkomt. Daarvoor hoef je niet eens naar de winkel. De gezonde groentesapjes worden namelijk bevroren bij je thuisbezorgd. Ze kunnen meteen in de vriezer, waarna je er met gemak elke dag eentje kunt laten ontdooien voor gebruik.

Verse groentesap in glazen flesjes thuisbezorgd - AllinMam.com

Zo nu en dan een detox

Detoxen is een goede manier om je lichaam even rust te geven. Een detox voert afvalstoffen af en geeft de spijsvertering even rust. Belangrijk om gezond, fit en energiek te blijven dus! Ik ontvang van Sapje een detox kuur voor drie dagen. Bekend met detoxen ben ik al. Ik heb vaker een detox kuur gedaan, alleen stond ik al die keren zelf sappen uit te persen. Wat betekende dat ik elke dag de groenteafdeling van de supermarkt zo ongeveer leeg kocht om vervolgens thuis uren bezig te zijn met de bereiding van de sapjes. Ik denk tijdens de 3-daagse detox kuur met de verse groentesappen van Sapje dus wel een aantal keren terug aan die tijd. Wat een feestje is dit, om elke avond naar de vriezer te lopen en er de benodigde groentesappen uit te pakken voor de volgende dag.

Ik moet zeggen dat de sapjes ook veel smaakvoller zijn dan de verse groentesappen die ik zelf kan maken. Naast groente en wat fruit zijn er ook verschillende kruiden toegevoegd aan de sapjes. Ik kan je vertellen, dat maakt echt het verschil. De smaken zijn hierdoor echt goed op elkaar afgestemd. Er is één groentesap die ik niet lekker vind: “Kick”, met citroen, gember, kurkuma en zwarte peper.

Verse groentesap in glazen flesjes thuisbezorgd - AllinMam.com

Detoxen met Sapje verse groentesappen

Sapje heeft verschillende detox kuren van 3, 5 of 7 dagen. Je drinkt tijdens een detox kuur 6 groentesappen op een dag, eet een soepje en pakt een cleanse shot. Daarnaast kun je naar hartelust de meegeleverde thee drinken. Krijg je het pakket met bevroren groentesapjes thuisbezorgd dan vind je bijgesloten een handleiding. Hierin staat precies hoe je de detox moet aanpakken; je kunt namelijk niet out of the blue beginnen met een aantal dagen alleen maar groentesappen drinken. Kan wel, maar de kans op hoofdpijn en je niet zo lekker voelen is dan vrij groot. Het is beter om je lichaam voor te bereiden op een paar dagen vloeibare vitaminebommen. Voordat je begint aan de detox doe je een pretox, waarbij je verschillende etenswaren (vooral suikers, vlees, alcohol en bewerkte producten) laat staan. Na de detox doe je een aftertox, waarbij je weer bepaalde vaste voeding aan je menu toevoegt (groenten, granen, kruiden, noten en zaden).

Door de pretox is de detox zelf heel goed te doen. Ik ervaar geen “afkickverschijnselen” door het ineens weg laten van koolhydraten en suikers gelukkig. Het is altijd wel weer even fijn, een wat leger gevoel. En het voelt gezond! Ik blijf zelf wel voorstander van een detox kuur volgen in de zomermaanden. Wat krijg ik het toch altijd wat koud van het drinken van groentesapjes… De soepen zijn erg welkom dus tijdens mijn detox kuur, daar kijk ik dan in de ochtend al naar uit.

Verse groentesap in glazen flesjes thuisbezorgd - AllinMam.com

Verschillende soorten gezonde sappen

Wil je geen detox kuur volgen maar wel elke dag een gezonde groentesap drinken? Dat kan. Sapje heeft verschillende soorten verse groentesappen, die je los kunt bestellen. Bijvoorbeeld Support sapje (bleekselderijsap), Purify sapje (met tarwegras) of Recover sapje (met o.a. rode biet, wortel en granaatappel). Dit zijn maar 3 voorbeelden, Sapje heeft op dit moment ruim 24 verschillende groentesappen in het assortiment. Je kiest eenvoudig de sappen die tegemoet komen aan jouw behoefte. Bijvoorbeeld wanneer je wel wat extra weerstand of energie kunt gebruiken. Er zijn ook sappen waarmee je jouw lichaam kunt hydrateren of extra kunt ondersteunen. Als je dagelijks gezonde sappen wilt drinken als aanvulling op een verantwoorde levensstijl, kun je ook kiezen voor complete sap boxen. Je hebt dan elke dag een vitamine boost tot je beschikking. Gewoon lekker vers geperst, uit de vriezer. Zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan! Iets extra’s doen voor je lichaam of voldoen aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit hoeft dus helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button