Albelli giveaway | winnares bekend

Productshot-foto-plexiglas-collage-640x414

Leuk om te lezen in de reacties op ons artikel met Albelli giveaway hoe iedereen weer zijn/haar eigen idee heeft van wanddecoratie aan de muur, van welk materiaal zij dit het liefst zien en wat er op afgebeeld zou moeten komen. Eén ding is duidelijk; we zien bijna allemaal graag wanddecoratie waar onze kinderen op staan. Degene die iets moois kan gaan bestellen bij Albelli is…

Vanessa Raffaëla Sibma!

Van harte gefeliciteerd, jij wint de 50 euro tegoed! Wil je contact met ons opnemen? Dan sturen wij je de code toe en kun je iets gaafs voor aan de muur uit gaan zoeken.

Baal je dat je niet gewonnen hebt maar wil je wel heel graag iets bestellen om cadeau te geven op vaderdag? Wanneer je uiterlijk morgen besteld heb je jouw wanddecoratie gegarandeerd vóór vaderdag in huis.

Happy weekend!

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Back to top button