Lifestyle

Albelli wanddecoratie | Giveaway

Dit is iets wat ik al jaren wil maar het is er nooit van gekomen. De lijstjes liggen al klaar, afdrukken ook maar de plankjes zijn er dus nog steeds niet. Ook wisten we niet heel goed waar we het nou precies op wilden gaan hangen; maar nu weten we het! Vanmorgen is namelijk onze nieuwe zithoek binnengekomen, een heuse hoekbank met grote hocker en fauteuil. De plankjes wil ik nu dus boven de bank, met allerlei verschillende soorten lijstjes en foto-afdrukken. Klassiek en modern, in lijst of op materiaal geprint; alles door elkaar.

Komt dat even goed uit dat we bij Albelli mogen uitproberen hoe de wanddecoratie is. Albelli biedt diverse soorten materialen aan als wanddecoratie, je hebt de keuze uit canvas, aluminium, plexiglas, forex of hout. Omdat wij een mix zoeken tussen klassiek en modern hebben we nu 1 foto op plexiglas (20×20, €19,95) en 1 foto op aluminium (30×30, €29,95) besteld. Ik ben erg benieuwd! Manlief krijgt het voor vaderdag, ja ik weet het, hij heeft zelf meegeholpen met uitzoeken maar zo kan hij zich er ook extra op verheugen :-) De kids weten nog van niets dus de verrassingsfactor is still there over 2 weken.

Productshot-foto-plexiglas-collage-640x414

Giveaway!
Wij mogen van Albelli één van onze bezoekers blij maken met een tegoed voor wanddecoratie van maar liefst €50,00! Laat onder deze post een bericht achter en vertel op welk materiaal jij het liefst een foto afgedrukt zou hebben en waarom. We maken de winnaar/winnares zaterdag 13 juni bekend.

Tip!
Lijkt het jou leuk om wanddecoratie cadeau te geven op vaderdag? Afdrukken op aluminium worden gegarandeerd voor vaderdag geleverd wanneer je uiterlijk 11 juni je bestelling hebt geplaatst. Voor andere wanddecoratie geldt 14 juni als uiterste datum. Dus stel, je wint; dan heb je zaterdag en zondag nog de tijd om je bestelling te plaatsen.

Volgende week volgen foto’s van onze foto’s op aluminium en plexiglas, ik ben super nieuwsgierig!

* Deze blogpost en giveaway worden mogelijk gemaakt door Albelli

In dit artikel kunnen affiliate linkjes voorkomen. Wij ontvangen een kleine commissie wanneer je doorklikt via zo'n linkje en een aankoop doet. Dit kost jou niets extra, de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je op onze website gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar wanneer je je aankoop doet via een van deze linkjes. Veel leesplezier!
Lees meer
Back to top button